خبرهای داغ:

تولید نان‌های طعم دار در استان بوشهر

نان‌های سبوس دار با طعم‌ها[ی مختلف به همت معاونت سلامت و سفیران سلامت قرارگاه پیشرفت و ابادانی سپاه امام صادق (ع) در استان بوشهر با هدف ذائقه سازی برای کودکان و نوجوانان و تولید تنقلات سالم و مفید، پخت شد.
کد خبر: ۹۱۳۱۷۹۳
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر ، مسئول معاونت سلامت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بیان کرد :تولید و پخت نان سبوس دار با طعم های مختلف، با هدف ذائقه سازی برای کودکان و نوجوانان و تولید تنقلات سالم و مفید، از برنامه هایی بود که از سال ۱۳۹۶ در دستور کار معاونت سلامت قرارگاه در استان بوشهر قرار گرفت، و طرح توجیهی آن چند بار به معاونت سلامت قرارگاه مرکز ارسال شد ولی به نتیجه نرسید، تا اینکه در اواخر سال ۱۳۹۷ باتوجه به اهداف این طرح و ایجاد اشتغال برای حد اقل ۸ نفر از زنان روستاییو سفیران سلامت در قالب تولید و پخت انواع نان سبوس دار و سالم که شامل :(نان گندم با سبوس کامل،نان جو،نان ترکیبی گندم و جو،نان هسته خرما،نان بلوط ،نان با طعم جعفری،نان سرکه نمکی،نان فلفلی و..) می باشد دوباره تولید این نوع نان در دستور کار قرار گرفت و بعد از چندین نوبت آزمایش نان هایی با کیفیت حوب و خوش طعم تولید شد.

تولید نان‌های طعم دار در استان بوشهر

حجت الاسلام ابوذر فاریاب در ادامه گفتند : نان هایی با طعم سبزیجات خصوصا جعفری که با هدف درمان کم خونی و غلظت خون تولید شده بود با استقبال خوبی روبرو شد، که هم مورد توجه کودکان قرار گرفت و هم مورد استقبال والدین،ولی نان با طعم تره متاسفانه چندان مورد استقبال قرار نگرفت.نان جعفری به گونه ای است که بعد از نم زدن طعم خوش جعفری تازه را به مخاطب القاء می کند و کاملا مشخص است که نان با طعم جعفری است و رنگ آن کاملا سبز می باشد چون در تهیه آن از جعفری تازه استفاده شده است.
وی افزود : نان با طعم سرکه نمکی و فلفلی که فوق العاده تر می باشند با هدف جایگزین کردن به جای چیپس و پفک تولید شده است که بعد از چندین بار توزیع آزمایشی بین دانش آموزان فوق العاده مورد استقبال قرار گرفت و در بین این دو نان، نان سرکه نمکی بیشتر مشتری دارد.
حجت الاسلام فاریاب در آخر خاطر نشان نمود : در حال حاضر معاونت سلامت در حال کار کردن روی بسته بندی برای نان ها با طعم های مختلف برای مصرف کننده های مختلف می باشد. تولید این نان طعم دار در سطح انبوه می تواند برای حداقل ۵ نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کند و در حال حاضر این معاونت توانسته برای 8 نفراز سفیران سلامت خود در روستاها با تولید و پخت نان به صورت مستقیم ایجاد اشتغال در بحث تولید تغذیه سالم داشته باشد و به لطف خدواند در صورت محقق شدن بودجه مورد نیاز این تعداد تا پایان شهریور ماه امسال به ۳۰ نفر قابل افزایش است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار