به گزارش خبرگزاری بسیج، صادق غُفرانی، کارشناس فنی شرکت دانشبنیان صنایع ارتوپدی و تولیدکننده تجهیزات آزمایشگاهی درخصوص مشخصات فنی و ظاهری «ایمپلنتهای ارتوپدی مخصوص مفاصل دست و پا» توضیح داد: بهطورکلی ایمپلنتهای تخصصی برای شکستگیهای مفاصل کف دست و کف پا در دنیا بهخصوص کشورهایی مانند آلمان و آمریکا، تولید میشود.
ایمپلنتهای ارتوپدی بهدلیل پیچیدگیها و ظرافتی که در مراحل ساخت و بُرش تراشهها دارند، نیازمند دستگاههایی با قابلیت تراش «تیتانیم» هستند.
مزیت فناورانه «ایمپلنتهای ارتوپدی»
نکته بسیار مهم درباره این محصولات که مزیت آن محسوب میشود، بومیسازی فرآیند طراحی و تولید این ایمپلنتها با دستگاههای تراش و پرس دارای دقت بسیار بالا و بهاصطلاح «High Tech» است.
تاقبل از تولید «ایمپلنتهای ارتوپدی» تمام این دستگاهها و بهطورکلی فرآیند تولید اعم از زیرساختها، تجهیزات فنی و مواد موردنیاز برای ساخت از آلمان و آمریکا وارد کشور میشد.
ضرورت تولید ایملپنتهای ارتوپدی برای مصدومانی که دچار شکستگیهای جدی مفاصل شدهاند
برای افرادی که دچار شکستگی مفاصل بهخصوص در نواحی ظریف مانند مچ پا، مچ دست و غیره شدهاند دو راهکار پیشنهاد میشود؛ اول استفاده از «Fixator» یا تثبیتکنندههای استخوان است و راه دوم استفاده از ایمپلنتها یا بهاصطلاح «کاشتنیهایی» است که داخل پوست، قرار میگیرند.
استفاده از ایمپلنتهای ارتوپدی، رویکردی نوین در صنعت نوین پزشکی است که کشورهای دیگر سالهاست به آن ورود کردهاند. هم بهلحاظ کارایی و هم بهلحاظ زیباییشناختی، اقبال گستردهتری به آن وجود دارد.
ایمپلنتهای ارتوپدی مخصوص مفاصل پا و دست، درخصوص حساسیتهای مواد بهکار رفته در تولید این محصول توضیح داد: از آنجایی که ایمپلنتهای مفصلی وارد بدن شده و در مفاصل کاشته میشوند، باید از موادی در ساخت آنها استفاده کرد که برای بافتهای بدن حساسیت ایجاد نکنند.
هزینه تمام شده این محصول
هزینه این محصول حدود یک پنجم نمونه خارجی است و از این نظر بسیار بهصرفه است.
انتهای پیام/