گروههای جهادی حلقه میانی دولت و مردماند
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از قوچان، حجتالاسلام سید جواد علیزاده موسوی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان با اشاره اینکه از ۵ هزار و ۸۰۰ گروه جهادی این استان ۲۱۸ گروه مربوط به قوچان است، اظهار کرد: این گروهها در زمینههای عمرانی، بهداشت و درمان، اقتصادی، فرهنگی اجتماعی و آموزشی و خدمات دیجیتال فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه گروههای جهادی بهعنوان حلقه میانی واسطه بین حاکمیت و مردم در عرصههای دولت را همراهی میکنند، افزود: یکی از این عرصهها تأمین نیروی انسانی موردنیاز دولت است بهطوریکه مثلاً در حوزه دامپروری نیروهای متخصص به کمکحال دامپزشکان در معاینه، واکسیناسیون، مایهکوبی و... خواهند بود.
علیزاده موسوی کمک به حوزه نظارتی را یکی دیگر از خدمات جهادگران به دولت یادکرد و توضیح داد: دولت خدمات متفاوت و گستردهای برای ارائه به جامعه دارد که این خدمات باید بهدرستی به دست مردم برسد و جهادگران بهعنوان مطالبهگران جامعه در حوزه نظارتی میتوانند در اجرای صحیح قانون دولت را یاری کنند.
مسئول مجمع جهادگران استان خراسان رضوی یادآور شد: گاهی اجرای کامل پروژههای عمرانی به دلیل بالا بوده هزینههای آن خارج توان دولت بوده و گروههای جهادی در این پروژهها برای تأمین مالی آن خیرین و مردم را پایکار آورده تا در راستای اجرای پروژه و استفاده مردم از آن یاریرسان دولت باشند.
علیزاده موسوی گروههای جهادی چشم بینای حاکمیت و دولت در عرصه تصمیمگیری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این گروهها در بطن جامعه قرار دارند شناخت بهتری از مسائل و مشکلات مردم دارند که میتوانند بهعنوان حلقه میانی اطلاعات موردنیاز را در اختیار مدیران قرار داده و در حوزه برنامهریزی و تدوین پیشرفت منطقهای نقشآفرینی کنند.
وی با اشاره به نشست اخیر مشترک استاندار خراسان رضوی با رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: بر اساس یکی از مصوبات این نشست، جهادگران مرتبط و متخصص با هر اداره باید برای صدور گواهینامه صلاحیت به آن اداره معرفی شوند تا ازاینپس بهعنوان معین دررسیدن به اهداف تعیینشده، اداره مربوطه را همراهی کنند.