ابرقهرمانان
به گزارش خبرگزاری بسیج؛ ما همیشه عادت داریم در فیلم و سریال به دنبال ابرقهرمانها بگردیم... کسانی که با قدرتهای مافوق بشری دست به کارهای خارقالعادهای میزنند که دهان بشر باز میماند. اما رویداد پارالمپیک مملو از ابرقهرمانان واقعی است. کسانی که محدودیت جسمی خود را هر روز شکست میدهند و از نگاههای بیمهر جامعه هراسی ندارند... داستان برخی از این ابرقهرمانان را مرور میکنیم.
ساره جوانمردی؛ ابرقهرمان تپانچه بادی
مزایده مدال طلا برای زلزلهزدگان
ساره چهار خواهر دارد اما فقط او با مشکل مادرزادی کوتاهی پا دست و پنجه نرم میکند. آغاز فعالیتهای ورزشی او به سال 1381 و کلاسهای شطرنج بر میگردد. پس از مدتی به تنیس و والیبال نشسته علاقهمند شد. ساره پس از صحبت با مددکار بهزیستی از وجود ورزشهای مخصوص جانبازان و معلولان مطلع شد و به دنیای ورزش حرفهای قدم گذاشت. او امروز پرافتخارترین ورزشکار پارالمپیک ایران است، کسی که علاقه زیادی به کارهای خیر دارد. تا جایی که در سال 1396 مدال طلای خود را برای کمک به زلزلهزدگان کرمانشاه و سرپلذهاب به مزایده گذاشت.
علیرضا غریبشاهی؛ ابرقهرمان وزنهبرداری
از رنگ مدالم راضی نبودم
علیرضا از اول معلولیت نداشت. خودش میگوید بعد از وقوع یک سانحه پاهایش مشکل پیدا کرد و بعد به عرصه ورزش حرفهای وارد شد. او که در مسابقات جاکارتا مدال نقره گرفت میگوید: «به دلیل اینکه از رنگ مدالم راضی نبودم، میزان تمریناتم را بیشتر و سختتر کردم و به طور میانگین ۵ روز در هفته تمرین میکنم تا بتوانم در رقابتهای قهرمانی جهان و پارالمپیک، مدال خوشرنگتری کسب و رکورد جهان را به نام ایران ثبت کنم.»
علیرضا آنقدر به تواناییهایش باور داشت تا در مسابقات اخیر علاوه بر تغییر رنگ مدالش به طلا، رکورد جهانی را هم جابهجا کرد.
منبع: تبیان