صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 16 June 2024
خبرگزاری بسیج: مدیر عامل بانک مهر اقتصاد در نشست آغاز به کار ستاد ویژه هفته بانکداری اسلامی، استقرار و توسعه بانکداری اسلامی را هدف راهبردی این بانک دانست.
کد خبر: ۸۷۳۷۰۲۲
|
۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مدیر عامل بانک مهر اقتصاد افزود: بانک مهر اقتصاد با هدف خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارائه خدمات و تسهیلات به همه آحاد جامعه در چارچوب قوانین بانکداری بدون ربا در عرصه پولی و مالی کشور مشغول فعالیت است.

سید ضیاء ایمانی اظهار کرد: این بانک در طول بیش از دو دهه فعالیت، اجرای قانون عملیات بانکداری بدون ربا را سرلوحه برنامه های خود قرار داده و به موفقیت های بزرگی نیز در این امر مهم رسیده که به یاری خداوند متعال در صدد است تا پیاده سازی بانکداری اسلامی را که در مرحله متعالی تر قرار دارد اجرایی کند.

وی خاطرنشان کرد: در بانکداری اسلامی بانک ها وکیل سپرده گذاران و تسهیلات گیرندگان هستند، بنابراین یکی از مهم ترین وظایف آن ها جذب و به کار گیری سپرده ها در فعالیت ها اقتصادی مشروع و پرداخت وام و تسهیلات در چارچوب قوانین و مقررات بانکداری بدون ربا به متقاضیان است.

ایمانی با اشاره به اقدامات بانک مهر اقتصاد در حوزه اجرای بانکداری بدون ربا، بیان داشت: این بانک با استفاده از رهنمودهای مراجع عظام، علما، صاحبنظران و اساتید حوزه و دانشگاه توانسته با آسیب شناسی موانع پیاده سازی بانکداری بدون ربا، مدل و الگوی عملی و الزامات استقرار بانکداری اسلامیرا طراحی کند و براساس آن اقدامات راهبردی وسیعی را طی سال های اخیر عملیاتی کند که ازجمله آن تدوین سند راهبردی بانکداری اسلامی، ایجاد کمیته فقهی و کمیسیون عالی پیاده سازی بانکداری اسلامی و تشکیل اداره بانکداری اسلامی در بانک مهر اقتصاد است.

وی ادامه داد: یکی از خلاقیت ها و نوآوری های بانک بر اساس مدل پیاده سازی بانکداری اسلامی، راه اندازی طرح ستاد ویژه هفته بانکداری اسلامی طی سال های اخیر است که همچون هفته بسیج، هفته دفاع مقدس، همه روزهای هفته متناسب با اهداف طرح نام‌گذاری و برای هریک از روزهای هفته اقدامات بسیاری در جهت استقرار قانون عملیات بانکی بدون ربا، پیش بینی و عملیاتی می شود.

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد تشریح کرد: روزهای هفته بانکداری اسلامی به ترتیب از شنبه تا جمعه توسط بانک مهر اقتصاد با عناوین بانکداری اسلامی- فرهنگ بسیجی- مشتری مداری، بانکداری اسلامی- امانتداری- شفافیت مالی، بانکداری اسلامی- نظارت شرعی، بانکداری اسلامی- اقتصاد مقاومتی- حمایت از تولید و صنایع کوچک، بانکداری اسلامی- اقدام و عمل، بانکداری اسلامی- ترویج فقه جعفری و آموزش عقود اسلامی، بانکداری اسلامی- روحیه بسیجی و نماز جمعه نامگذاری شده است.

وی ایجاد ساختار بانکداری اسلامی برای نخستین بار در نظام بانکی کشور، استقرار کمیسیون عالی پیاده سازی بانکداری اسلامی، تدوین سند جامع آموزش بانکداری اسلامی، برگزاری همایش های تخصصی و کاربردی با نمایندگان ولی فقیه استان ها برای آسیب شناسی و اتخاذ راهکارهای مناسب، راه اندازی مرکز پاسخ گویی به سئوالات شرعی کارکنان و مشتریان در حوزه بانکداری اسلامی، تشکیل کمیته مهندسی شرعی قراردادهای بانکی و اخذ تاییدیه شرعی همه قراردادهای بانکی از دفتر تایید شرعی حوزه نمایندگی ولی فقیه، تدوین و چاپ کتاب عقود اسلامی بانکی، بررسی وضعیت سودآوری بانک و تعیین میزان سود تحقق یافته 14 سال گذشته و پرداخت مابه‌التفاوت سود علی الحساب و قطعی به سپرده گذاران و برگزاری نمایشگاه الزامات پیاده سازی بانکداری اسلامی در مصلاهای سراسر کشور را از دیگر اقدامات بانک مهر اقتصاد در این حوزه برشمرد.

ایمانی پیاده سازی بانکداری اسلامی را بستر ساز اقتصاد مقاومتی عنوان و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتي ‌همان طور که در مقدمه سياست هاي کلي آن آمده به نوعي برگرفته از الگوي الهام بخش نظام اقتصاد اسلامي است، بنابراین نخستين وظيفه بانک ها در تحقق اقتصاد مقاومتي، ‌کمک به توليد ملي است.

وی تصریح کرد: چنانچه بانک ها در اتخاذ رویکردها، جهت گیری ها و استراتژی های خود همراستا با سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی حرکت کنند، به درستی اهداف و محورهای آن محقق شده و در چنین شرایطی، بانک ها بستر ساز تحقق اقتصاد مقاومتی خواهند بود.

ارسال نظرات