صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

مرکز فرهنگی خانواده

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۶ تير ۱۴۰۳ - 16 July 2024
حجت الاسلام میرپارسایی گفت: الحمد الله استان گلستان مفتخر شد که برادران اهل سنت ما در برگزاری مراسم عاشورا و ابراز محبت به خاندان رسول الله (ص) در محرم الحرام رتبه اول را کسب کرد.
کد خبر: ۹۴۵۲۷۰۴
|
۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام میرپارسایی کارشناس ادیان و مذاهب اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان در کارگاه سواد تقریب در بین بسیجیان و مروجان فرهنگی شهرستان گنبد کاووس اظهار داشت: ما اهل سنت حقیقی و متدین را در کشور نمیشناسیم که محبت به اهل بیت نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد : این ابراز محبت در اجرای برنامه های عزاداری، صدقات و ختم قران، زیارات حرم های منتسب به خاندان اهل بیت پیامبر یا اشعار بزرگان اهل سنت مشهود است.
میرپارسایی گفت : الحمد الله استان گلستان مفتخر شد که برادران اهل سنت ما در برگزاری مراسم عاشورا و ابراز محبت به خاندان رسول الله صل الله علیه و اله در محرم الحرام رتبه اول را کسب کرد.
وی تاکید کرد : اگر شیعه و سنی برادرانه در کنار هم زندگی بکنند و به اعتقادات هم اشنا بشوند نفوذ شبهه توسط گروه های انحرافی در بین انها محال خواهد بود.
حجت الاسلام میرپارسایی در تبیین جایگاه تقریب و وحدت گفت: بحث تقریب در بین علمای طرفین است لیکن وحدت مربوط به عامه مردم است که باید شیعه و سنی در تبعیت از نظر علمای متعهد و دین دار خود احترام یکدیگر و روحیه برادری را حفظ و تقویت کنند. شیعه و سنی نباید از هم فاصله بگیرند. اگر این قرابت وجود داشته باشد خواهید فهمید که غیر از قبله، کتاب اسمانی ، پیامبر و..... خیلی مشترکات دیگر نیز وجود دارد که می توان به انها اشاره کرد که از ان غفلت شده است.
وی خاطرنشان کرد: اتفاقا برادران اهل سنت گلستان مدافع خط مقدم محبت به اهل بیت پیامبر در مقابل وهابیت هستند. امام بزرگوار ما بانامگذاری جمهوری اسلامی حکومت را بنام اسلام بنا نهاد و اهل سنت را با شیعه در کشور برادر و جمع دانست. مقام معظم رهبری هم فرمودند وحدت مسله تاکتیکی نیست چون دیدبان نظام اسلامی می بیند که دشمن با مذهب خاصی مشکل ندارد بلکه او با اسلامی مشکل دارد که مقابل زور ایستاده است. اهل سنت و شیعیانی که مقابل زورگویی ها و ظلم های امریکا و اسراییل ایستاده است و به یاری مستضعفین می شتابد دشمن انهاست. دشمنی استکبار جهانی با اسلامی است که در مقابل فتنه انها با هم برادر و در زیر یک پرچم مجاهدت می کنند و بدانید که این جمع شدن انها برای هدف واحد در اعتلای اسلام و مسلمین در جهان کمر استکبار را می شکند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات