صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

مرکز فرهنگی خانواده

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 15 July 2024
تبریز- فرمانده سپاه اهر گفت: در راستای کمک و همدردی با زلزله زدگان با همکاری حوزه بسیج، خیرین، بسیجیان و مردم نوعدوست روستای یخفروزان ۷۰ قلم کالای اساسی به مناطق زلزله زده ارسال شد.
کد خبر: ۹۴۹۳۰۲۹
|
۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حسن سیفی افزود: این کالاهای اساسی شامل روغن نباتی، کنسرو لوبیا، دستمال کاغذی، یک بسته نان، چای، پتو و قند هر بسته به ارزش بیش از ۴۰۰ هزار تومان و در مجموع بیش از ۳۰۰ میلیون ریال تهیه و همراه چند لباس گرم به مناطق زلزله زده ارسال شد.

وی ادامه داد: جمع آوری کمک های مردمی و بسیجیان در سایر مناطق روستایی شهرستان اهر طبق برنامه در حال اجراست و در نخستین گام کمک های مردمی توسط بسیجیان روستای یخفروزان جمع آوری و به مردم زلزله زده خوی ارسال شد.

سیفی همچنین با اشاره به دو مورد کمک های گروهی مردم شهر اهر به مناطق زلزله زده خوی و چندین مورد کمک فردی مردم این شهرستان به استقرار موکب شهدای ارسباران در شهرستان خوی نیز اشاره و بیان کرد: این موکب با ۲۲ نفر اعضاء به مدت چند روز اقامت در شهرهای زلزله زده خوی اقدام به پخت و توزیع ۸۰۰۰ پرس غذای در بین مردم زلزله زده خواهند کرد.

وی اضافه کرد: وحدت و همدلی مردم ایران در مواقع بحرانی و کمک به همنوعان خود در وقایع های مختلف از جمله سیل، زلزله به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و خون شهدا است که زبان عاجز از وصف آن است.

فرمانده سپاه اهر همدلی و همدردی را جزو خصایص اصلی مردم ایران عنوان و اظهارداشت: همچنانکه مردم ایران  از اقصی نقاط کشور برای کمک به مردم زلزله زده ارسباران در سال ۱۳۹۱ شتافتند، هم اکنون نیز نوبت ماست که دین خودمان را به همنوعان خود در شهرستان خوی نشان دهیم و به آسیب دیدگان زلزله خوی کمک نماییم.

وی در ادامه به زلزله کشورهای ترکیه و سوریه نیز اشاره‌ای کرد و گفت: کشور ترکیه با داشتن رسانه قوی و ارسال اخبار و رویدادهای به روز خود در زلزله اخیر جنوب این کشور توانست خیل کمک های جوامع و سایر کشورهای اروپایی را به خود جلب کند ولی در این میان کشور سوریه به دلیل عدم وجود رسانه قوی و درگیری‌های داخلی و تحریم های ظالمانه آمریکا نتوانسته حرف خود را به جهان مخابره کند و این کشور مظلوم واقع شده است.

سیفی با اشاره به وضعیت نامناسب شمال سوریه بعد از زلزله اخیر افزود: با توجه به مظلومیت و وضعیت وخیم مردم سوریه و لزوم ارسال کمک های معیشتی و اقلام ضروری به این کشور امیدواریم در کنار کمک به مردم خوی برخی اقلام و کمک های انسان دوستانه‌ای که در مناطق روستایی و شهری شهرستان اهر به صورت جنسی، نقدی یا مالی جمع آوری می شود قسمتی نیز به مردم مظلوم سوریه ارسال شود.

ارسال نظرات