او ادامه داد: جنگ جهانی رسانه بوده و هست و این هم افزایی و تعاملات باید انجام و نقدها شنیده شود تا از حوادث آینده جلوگیری و هزینه تراشی برای نظام نشود.
جلالی برپایی این شورا را در مدیریت چالشهای شهرستان حائز اهمیت دانست و افزود: توقع بر جدی بودن این شورا با توجه به وظایف و اختیارات و چاره اندیشی در راستای وظایف است.
فرماندار ویژه شهرستان شاهرود با بیان اینکه خبرنگاران وکیل مدافع مردم هستند، گفت: امسال سال انتخابات است و حضور مردم در انتخابات بسیار مهم است و هنوز هم تبعات و آثار اغتشاشات را داریم.
او اضافه کرد: پروژه کشف حجاب بعد از اغتشاشات تعریف شده و ما هم قرارگاه عفاف و حجاب تشکیل شده، اما هنوز اثرات این پدیده شوم در جامعه میبینیم.
جلالی با بیان اینکه دشمن در توهمات و ارزیابیهای خود برای انتخابات دنبال جذب قشر خاکستری است، گفت: مردم ما در روز ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن و روز قدس با حضور کم نظیر خود نشان دادند که دلبسته به نظام هستند و نیاز است دستاوردهای نظام برای مردم بیان شود.
او با تاکید بر اینکه اصل تشکیل شورای اطلاع رسانی امید آفرینی در جامعه با انعکاس فعالیتها و دستاوردهای بازوان نظام است، افزود: رسانهها باید پای کار نظام اسلامی باشند همانطور که تاکنون بوده اند و مطالبه گری نیز داشته باشند تا در راستای اعتلای نظام اسلامی همه با هم اثرگذار باشیم.
در این نشست محمدتقی یزدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای اطلاع رسانی شهرستان به تشریح دستورالعمل شورای اطلاع رسانی پرداخت و اعضا به ارائه نظرات خود در خصوص این شورا و وظایف آن پرداختند.