صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

مرکز فرهنگی خانواده

صفحات داخلی

جمعه ۲۲ تير ۱۴۰۳ - 12 July 2024
فرماندار ساوه؛

دفاع مقدس برای ما یک ثروت است

فرماندار ساوه گفت: دفاع مقدس یک ثروت است و باید از این ثروت به خوبی صیانت کرد.
کد خبر: ۹۵۴۰۷۷۳
|
۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳

مهدی الیاسی فرماندار ساوه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی در ساوه با تاکید بر اینکه نهال انقلاب اسلامی ایران همواره مورد توطئه و حربه‌های جبهه باطل بوده است، گفت: انقلاب اسلامی ایران که امروز شجره‌ی طیبه‌ی تناوری است، همواره در معرض تندبادهای عناد و عداوتِ دشمنان و بدخواهان بوده است که فِقره‌ای از این تاذّی‌ها و تعدّی‌ها، تحمیل جنگی ظالمانه و نابرابر به ملّتی خدایی و انقلابی است که تنها جرمش سر دادن شعار "نه غربی، نه شرقی، جمهوری اسلامی است"؛ ملت بزرگی که با انقلاب بی نظیر و شکوهمند خود تصمیم گرفت تا بند حقارت و ذلتی که استکبار جهانی به واسطه ی طواغیتی سرسپرده، بر پایش بسته بود را با شجاعتی تحسین برانگیز بگسلد.

وی افزود: صد البته چنین تصمیم بزرگ و مبارکی، هزینه داشت و یکی از هزینه‌ها و خسارات سنگینی که بر ملت رشید ما تحمیل شد، جنگی بود که قدرت‌های شرق و غرب عالم به دست نشاندگی صدام معدومِ ملعون بر ما تحمیل کردند تا به خیال خود نهال انقلاب اسلامی را از ریشه در آورند، اما نه تنها ناکام ماندند بلکه امروز این انقلاب اسلامی است که به عنوان قدرتی بزرگ در عرصه بین المللی ظهور و بروز دارد و آن صدام لعین است که به دست همان اربابان جانی‌تر از خودش در نهایت ذلت و خفت از حفره‌ای بیرون کشیده و به دست قدرت الهی به دارِ مجازات آویخته شد.

فرماندار ساوه تصریح کرد: هشت سال دفاع مقدسِ ملت رشید ما به رهبری حضرت امام روح الله (ره) و با جانفشانی صدها هزار جوان غیور و دلداده اسلام عزیز و مکتب متعالی عاشورا، اگرچه خسارتی سنگین بود و ما را به هماوردی نابرابر گرفتار ساخت که در یک سوی آن همه قدرت‌های شیطانی عالم، به طور متفق و متحد قرار داشتند، لکن به فرموده‌ی قائد عظیم الشان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) حائز فوائدی است که یکی از بزرگ‌ترین فوائد آن، حفظ و تقویت روحیه‌ی انقلابی و حرکت، در نسل جوان ما و در جامعه‌ی ماست.

الیاسی ادامه داد: بلاشک تقویت همین روحیه‌ی انقلابی که برخاسته از ایمان و اعتقادی قوی به مبانی اسلام عزیز است باعث شده تا اکنون جوانانِ انقلابیِ این مرز و بوم پر گهر در تمامی عرصه‌ها از علم و فناوری تا صنعت و فرهنگ و هنر و ورزش و ... در عرصه های بین المللی بدرخشند و اگر امروز می‌بینیم که استکبار جهانی و در رأس آن رژیم زورگوی ایالات متحده جرات کوچک‌ترین تعرض نظامی به ایران سربلند را ندارد در اثر حفظ و تقویت همین روحیه‌ی انقلابی در عناصر مؤمنی است که در عرصه‌ی تولید تسلیحاتِ نوین نظامی آنچنان غرورانگیز ظاهر شده‌اند که توانسته اند صاحب نظران و کارشناسان نظامی دنیا را مبهوت توان و استعداد سرشار خویش سازند.

وی افزود: بر خلاف تبلیغات مسموم دشمنان، امروز نیز این روحیه‌ی جهادی و انقلابی در نسل نوجوان ما مبرز است و به فضل الهی همین دانش آموزان و دانشجویانی که در اول مهرماه در سنگر علم و دانش حضور خواهند یافت، با حضورِ پرتلاش و متعهدانه اساتید و معلمین دلسوز، جوانان ِ داشمندان انقلابیِ و آینده‌سازان فردایِ ایران اسلامی خواهند بود.

فرماندار ساوه دفاع مقدس را به  عنوان یک ثروت ملی معرفی و خاطرنشان کرد: در برابر ساحت ملکوتی شهدا و ایثارگران و خانواده معظم ایشان و یادگاران ارزشمند دفاع مقدس، سر تعظیم فرود آورده و از خداوند متعال تداوم توفیق خدمت خالصانه به مردم را که با جانفشانی این مردانِ مرد برای همه‌ی ما فراهم شده است را مسالت می نمایم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات