صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 16 June 2024
یک متخصص تغذیه گفت: گوجه سبز و چاغاله بادام از جمله میوه‌های نوبرانه بهاری هستند که به دلیل اینکه ترکیبات اسیدی دارند، به بافت معده آسیب می‌رسانند و باعث بروز سرطان معده می‌شوند.
کد خبر: ۸۶۵۴۴۶۹
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، دکتر شهرام خزایی، گفت: معمولاً در فصل بهار با رنگ و بوی بهار میوه‌های نوبرانه نیز به بازار می‌آیند و مردم نیز از خوردن آنها بسیار لذت می‌برند اما نمی‌دانند که این میوه‌ها تا چه اندازه برای بدن آنها مضر است.

وی ادامه داد: گوجه سبز و چاغاله بادام از جمله میوه‌های نوبرانه بهاری هستند که به دلیل اینکه بافت‌های فیبری آنها هنوز کامل نشده و نارس هستند، کاملا برای دستگاه گوارش مضر هستند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: مشکل نارس بودن این نوبرانه‌ها باعث می‌شود که بعد از مصرف آنها با مشکلاتی از قبیل دل درد، نفخ شکم و سوهاضمه روبرو شوید.

خزایی، افزود: گوجه سبز و چاغاله بادام از جمله میوه‌های نوبرانه بهاری هستند که به دلیل اینکه ترکیبات اسیدی دارند، به بافت معده آسیب می‌رسانند و باعث بروز سرطان معده می‌شوند.

وی با بیان این مطلب که از خوردن نمک با میوه‌های نوبرانه بپرهیزید، گفت: افراد با این میوه‌ها نمک زیادی مصرف می‌کنند و همین امر باعث می‌شود که مقدار زیادی از آنها را مصرف کنند که اصلاً برای دستگاه گوارش مناسب نیست.

خزایی، تصریح کرد: سعی کنید این میوه‌ها را کاملاً ضدعفونی کرده و بعد از شستشوی مناسب به مقدار کم مصرف کنید.

این متخصص تغذیه گفت: گوجه سبز مقادر زیادی "اگزالات" دارد و می‌تواند در سیستم کلیوی بدن مشکل ایجاد کند و سنگ‌های ادراری تولیدکند؛ کسانی که سابقه سنگ‌هایی از جنس اگزالات دارند بهتر است در خوردن گوجه سبز احتیاط بیشتری کنند و از خوردن زیاد از حد آن بپرهیزند و بعد از مصرف آن آب بخورند تا اگزالات موجود در آن از بین برود و دچار مشکل نشوند.

ارسال نظرات