صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - 15 June 2024
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش؛
باقری گفت: ۷۶۰ دارالقرآن در کشور فعال هستند که به صورت فوق برنامه به ارائه آموزش قرآنی تخصصی و مکملی در سه رشته قرائت و حفظ و مفاهیم در ده سطح و سه رشته می پردازند.
کد خبر: ۹۴۰۱۰۹۲
|
۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴

قزوین_ به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، میکائیل باقری مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در حاشیه سفر یک روزه به استان قزوین در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته قرآن و عترت و نماز و تسلیت ایام فاطمیه بیان کرد: رصد و انعکاس اخبار از سوی رسانه ها به ارتقا کمی و کیفی امور قرآنی کمک می کند.

وی گفت: پیش از کرونا تعداد ائمه جماعات روحانی بین ۱۷ هزار تا ۲۰ هزار نفر در سال متغیر بود. علاوه بر این بین ۴۵ تا ۵۵ هزار امام جماعت فرهنگی در کشور فعال بودند. در زمان کرونا که مدارس تعطیل شدند ما با راه اندازی کانال های مجازی با استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه به تولید و انتشار محتواهای آموزشی نماز پرداختیم تا دانش آموزان به اقامه نماز جماعت در منازل تشویق شوند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مراکز آموزش قرآن اظهار کرد: ۷۶۰ دارالقرآن در کشور فعال هستند که به صورت فوق برنامه به ارائه آموزش قرآنی تخصصی و مکملی در سه رشته قرائت و حفظ و مفاهیم در ده سطح و سه رشته می پردازند.

وی افزود: همچنین مدارس قرآنی دبستان‌هایی هستند که با رویکرد قرآنی فعالیت می کنند که بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد میزان فعالیت آنها می باشد.

باقری اضافه کرد: مسابقات قرآن و عترت نماز در چهار رشته در چهار سطح و در دو رشته در پنج سطح برگزار می شود که سطح اول آموزش های است که نفرات اول آموزشگاه های به مرحله منطقه ای و سپس به استانی و کشوری و در دو رشته حفظ کل و قرابت قرآن کریم نیز به صورت دوسالانه در سطح بین المللی برگزار می شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در حال حاضر در حال دریافت آثار دانش آموزانی هستیم که از ۲۵ کشور آثار خود را به دبیرخانه ارسال کرده اند که در صورت بهبود شرایط کرونا مسابقات بصورت حضوری در اسفندماه برگزار می شود که هفت میلیون نفر دانش آموز در مرحله آموزشگاه در ۹ رشته و ۱۴ سطح در سه بخش قران، عترت و نماز شرکت می کنند که در حوزه قرآن شامل سه رشته قرائت، حفظ و تفسیر، در رشته عترت شامل نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و مداحی و در رشته نماز شامل احکام، انشای نماز و اذان می باشد که در مرحله آموزشگاهی این ۹ رشته حدود ۷ میلیون نفر شرکت کرده اند.

وی با اشاره به اجرای طرح زنگ نماز افزود: هر مدرسه ای زنگ نماز را در بین برنامه های روزانه خود گنجانده و این طرح در حال اجراست. طرح آموزش عملی نماز برای دانش آموزان در آستانه تکلیف طی یکسال اجرا می شود تمام احکام مبتلا به نماز آموزش داده می شود. از طرفی هیچ اجباری برای حضور دانش آموزان در نماز جماعت وجود ندارد بلکه کاملا داوطلبانه است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در فرآیند جذب ائمه جماعت، روحانیونی را جذب می کنیم که به روز بوده و مجهز به آموخته های همچون مخاطب شناسی بوده و قدرت ارتباطی خوبی با کودک و نوجوان داشته باشند. همچنین دوره توانمندسازی برای ائمه جماعات برگزار می شود که با آداب و احکام، روش های ارتباط با مخاطب را فرا می گیرند.

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات