صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

مرکز فرهنگی خانواده

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 15 July 2024
مدیر بسیج سازندگی سپاه سلمان در گفتگو با خبرگزاری بسیج:
سرهنگ ملایی گفت: در راستای خدمت رسانی بهتر به زائرین پاکستانی هزار و ۵۰۰ جهادگر بسیجی خواهر و برادر در ۶ موکب افتخار خادمی و نوکری ابا عبدالله الحسبن (ع) را در سیستان و بلوچستان دارند.
کد خبر: ۹۴۵۶۴۳۶
|
۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲

سرهنگ پاسدار غلامرضا ملایی، مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید از زائرسرای امام رضا(ع) و خدمت رسانی جهادگران بسیجی در گفتگو با خبرنگار بسیج گفت: دغدغه و رسالت اصلی و مهم بسیج سازندگی خدمت رسانی است که خداوند بار دیگر بهگروه های جهادی ما توفیق داد تا در ادامه رسالت خود از زائران ابا عبدالله الحسین(ع) میزبانی کنند.

وی با اشاره به این مطلب که سیستان و بلوچستان دروازه ورود زائران غیر ایرانی به کربلاست و در واقع  سیستان و بلوچستان آغازگر حرکت فرهنگی اربعین است، افزود: به همین منظور بیش از هزار و ۵۰۰ نفر از جهادگران بسیجی خواهر و برادر در قالب ۱۰۰ گروه جهادی در سیستان و بلوچستان در ۶ موکب به زائران پاکستانی خدمت رسانی می‌کنند.

سرهنگ ملایی ادامه داد: بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان جهت میزبانی از زوار پاکستانی که از مرزهای استان به قصد تشرف به کربلا و پیاده روی اربعین حسینی تشریف می آورند جلسات ستادی متعددی را برگزار کرده است، و یک قرارگاه جهادی در سیستان و بلوچستان جهت استفاده از تمام ظرفیت های سپاه، بسیج، مردمی، ادارات و سازمانهای حمایتی و دولتی برگزار شده است.

این مسئول بیان کرد: شوراهای جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌های مقصد که ورود زائران را در شهرستان دشتیاری و شهرستان مسیر راه دارند برنامه هایی تعریف شد که گروه جهادی در راستای خدمت رسانی به زائران پاکستانی با راه اندازی موکب در میدان حضور دارند.

ملایی تصریح کرد: تعداد ۶ موکب در مرزها ی سیستان و بلوچستان توسط گروه های جهادی برپا شده است که یک موکب در مرز میرجاوه و پنج موکب در مرز ریمدان جهت خدمات اسکان، مشاوره، بهداشتی، درمانی به زائران فعال است.

ارسال نظرات