صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان نکات مهم تغذیه‌ای برای کاروان‌های راهیان نور را تشریح کرد.
کد خبر: ۹۴۹۹۶۵۱
|
۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مهنوش صاحبدل گفت: باتوجه به فعالیت کاروان‌های راهیان نور و بازدید زائران از نقاط مختلف کشور از مناطق عملیاتی و جنگی ۸ سال دفاع مقدس در خوزستان، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و نکات تغذیه‌ای امری ضروری است.نکات مهم تغذیه‌ای برای کاروان‌های راهیان نور

 

وی بر رعایت تناسب، تعادل، تنوع و استفاده از همه گروه‌های غذایی در طول سفر مانند سایر مواقع تاکید کرد و افزود: در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات توجه داشته باشید و روزانه حدود ۲ تا ۳ لیوان شیر یا ماست پاستوریزه استفاده کنید.

 

صاحبدل مسافران را به خودداری از مصرف سوسیس و کالباس در سفر توصیه کرد و ادامه داد: به منظور جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب و حتی الامکان آب‌های بسته بندی که از سلامت آن اطمینان دارید، بنوشید، البته درصورتیکه به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید، آن را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید.

 

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان بر استفاده از دوغ و نوشیدنی‌های کم کالری به جای نوشیدنی‌های گازدار مانند؛ نوشابه تاکید و اضافه کرد: زائران راهیان نور باید از خوردن غذا‌های چرب، سرخ شده، شیرینی ها، شکلات، کافی میکس‌ها و خامه خودداری کنند.

 

وی می‌گوید: از میوه‌ها و سبزی‌ها به عنوان میان وعده مناسب استفاده کرده و حتما قبل از استفاده آن‌ها را خوب شستشو دهید.

 

صاحبدل گفت: ساندویچ را از قبل آماده نکنید، زیرا وجود گوجه فرنگی، کاهو یا خیارشور سبب مرطوب شدن ماده اصلی ساندویچ می‌شود و رشد میکروب‌ها را سرعت می‌بخشد، ضمن اینکه باید از خوردن تخم مرغ نیم پز (عسلی) نیز به طور جدی پرهیز شود.

 

وی افزود: باید از مصرف بعضی از مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده، پیاز در مکان هائی که قابل اطمینان نیستند، خودداری کنید.

ارسال نظرات