صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

مرکز فرهنگی خانواده

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 21 July 2024
آئین احیای شب ۱۹ رمضان همزمان با سایر نقاط کشور در مصلای امام خمینی(ره) مساجد و خیابان‌های اردبیل نیز برگزار شد و نوای «الغوث الغوث» اردبیلی‌ها در نخستین شب لیالی قدر طنین‌انداز شد.
کد خبر: ۹۵۰۳۵۵۲
|
۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ،  آئین احیای شب 19 رمضان همزمان با سایر نقاط کشور در مصلای امام خمینی(ره) اردبیل نیز برگزار شد و  نوای «الغوث الغوث» اردبیلی‌ها در نخستین شب لیالی قدر طنین‌انداز شد.

دیشب مراسم شب قدر همانند سال‌های گذشته با شکوه و عظمت خاصی برگزار شد و دلدادگان اردبیلی بار دیگر با اخلاص و ایمان کنار هم گرد آمدند و قرآن را با هزار امید و آرزو بر سرشان نهادند تا خداوند بار دیگر دست بخشش و نوازش بر سرشان بکشد و دست و  دل بازی خود را از اردبیلی‌ها نیز دریغ نکند.

شب‌های قدر فرصتی مناسب برای رسیدن به مقام قرب الهی است که دل هر شب زنده‌داری را با آسمان پیوند می‌زند و زمین و زمان عاشقانه بندگی خود را به خدا نشان می‌دهند و با نوای بک یا الله بخشش خود را گدایی می‌کنند.

ندامت‌ها از هر سمت شهر به گوش می‌رسید و نوای دل‌ها بلندتر و بلندتر از هر جا آوازه گرفته بود گویی که شهر هم نیز آرزوی بخشش داشت.

این شب موقعیت و زمان خودآزمایی برای شنیدن پیغام حق و سربلند بیرون آمدن از آزمونی بزرگ است؛ شب قدر شب برکت، رحمت و مغفرت الهی و هر لحظه و دقیقه آن سرمایه ای بزرگ است که باید همچون جان شیرین آن را پاس داشته و به راحتی از کف ندهیم.

محبان اهل بیت و عاشقان مولا علی (ع) با تجمع در مساجد، مراسم احیای شب قدر را در  ماه مبارک رمضان احیا کردند و روزه‌داران اردبیلی همانند سایر افراد در حسینیه‌ها، تکایا، مساجد و هیات‌های مذهبی در شب‌های قدر به اقامه مراسم مناجات‌خوانی می‌پردازند.

ارسال نظرات