صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

مرکز فرهنگی خانواده

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 15 July 2024
فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه پادگان ابوذر سرپل ذهاب گفت: شهید صیاد شیرازی منادی وحدت و طلایه دار پیروزی های بزرگ نیروهای مسلح در دوران هشت سال دفاع مقدس و شخصی اثرگذار بود.
کد خبر: ۹۵۰۴۰۰۵
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ عادل حیدری در مراسم سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی در شهرستان سرپل ذهاب با فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان دستگاه های اجرایی با گرامیداشت بیست و چهارمین سالروز شهادت امیر سپهبد صیاد شیرازی افزود: این شهید والامقام شخصیتی اثرگذار در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس در حوزه های نظامی و دفاعی با پشتوانه های عمیق آموزه های اسلامی است که سرزمین های داغ خوزستان و گردنه های برافراشته کردستان حماسه آفرینی های این شهید را فراموش نخواهدکرد.

وی اظهار کرد: ما امروز مفتخریم که مدال پرافتخار ارتش حزب‌الله، ارتش متدین، شجره طیبه، ارتش امیدآفرین، تحول گرا، ولایتمدار، علوی، دشمن ستیز و حماسه آفرین را از امامان انقلاب بر سینه داریم.

فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه پادگان ابوذر سرپل ذهاب گفت: برای تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و امام شهدا و گرامیداشت هفته ارتش، برنامه های خاصی تدارک دیده شده که در حال برگزاری است.

یکی از فرماندهان ارتش در دوران دفاع مقدس نیز در این مراسم گفت: نام شهیدان ایران اسلامی که با نثار جان خود و در اوج مظلومیت و گمنامی باعث شدند تا کشور عزیزمان قله‌های ترقی و پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کند همواره بر تارک پر افتخار میهن می‌درخشد.

امیر غلامرضا آذربون افزود: شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، بزرگ مرد ولایت‌مدار و ولایت‌پذیر که در مکتب اهل بیت(ع) پرورش یافت، مجاهدی که زهد و تقوایش بسان دریایی خروشان بود و هر لحظه از زندگی‌اش درس‌ها و آمیزه‌هایی در برداشت. مرد وارسته‌ای که سراسر وجودش عشق، از خودگذشتگی، کرامت، معنویت، ولایت‌مداری و درس جانبازی بود.

وی اظهار کرد: امیر شجاع و دلاور و ولایت‌مدار ارتش پر افتخار جمهوری اسلامی ایران، شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، نامی پرافتخار و جاودانه است

ارسال نظرات