صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
معاونت غذا ودارو یزد به مناسبت آغاز هفته سلامت گفت : بالغ بر 350 واحد تولیدی در استان یزد دارای پروانه بهداشتی است و قدرت نظارت ما در حدی است که دوره های بازدید، بلند است.
کد خبر: ۸۵۱۲۹۷۶
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، معاونت غذا و دارو یزد به مناسبت آغاز هفته سلامت اظهار داشت: بالغ بر 350 واحد تولیدی در استان یزد دارای پروانه بهداشتی است و قدرت نظارت ما در حدی است که دوره های بازدید، بلند مدت است. با این وجود به مردم این گواهی را می دهیم که همه توانمان را برای تامین غذای سالم مردم به کار می گیریم.

 

دکتر مصدق اضافه کرد: توصیه قرآن هم این است که" نگاه کنید به غذایی که میخورید"

 

وی ادامه داد: بخشی از نظارت ها تخصصی است و یک تکلیف است که ما اندازه گیری های آلاینده های  مواد غذایی را انجام داده و در صورت اشکال  با نظر دادگاه، واحد را پلمپ و محصولات را  معدوم کنیم که همگی در تامین غذای سالم نقش داریم.

 

معاون غذا وداروی یزد در خصوص خرید محصولات به خصوص شیر به مردم توصیه کرد:

در هنگام خرید شیر تاریخ شیر تولید شده در کارخانجات را چک کنید  و در صورت اشکال گزارش یا تعویض کنید تا فروشنده هم متوجه شود که مردم محصولات را پایش می کنند. دقت شود شیرتوسط فروشنده  حتما در یخچال نگهداری شده باشد.

 

وی ادامه داد: برای ورود شیر سالم به کارخانه ها اولین اقدام اندازه گیری بار میکروبی آن است که در صورت نامناسب بودن برگشت داده می شود بعد از ان اسیدیته و بعد افزودنی ها را اندازه گیری می کنند.

 

در پایان دکتر محمد حسین مصدق در خصوص مصرف شیرهایی که در قوطی های مقوایی هستند گفت:این شیر ها به دلیل بسته بندی و روش تهیه خاص که استرلیزاسیون نامیده می شود هیچ گونه میکروب درآن رشد و یا وارد آن نمی شود  لذا توصیه نمود این نوع شیرها طول عمر بیشتری دارند و شیرهای مناسبی هستند و بدون نگرانی مصرف نمایید.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد


ارسال نظرات