صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
استاد دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به شعار هفته سلامت امسال با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» گفت: از شاخصه‌های تروریسم، تروریسم غذایی است که جامعه امروز را هدف قرار داده و آلودگی‌های غذایی ایجاد شده باعث به خطر افتادن سلامت جانی افراد است.
کد خبر: ۸۵۱۳۲۸۲
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، دکتر مصطفی کرمی در اولین روز از هفته سلامت در جمع پایوران و سربازان سپاه انصار الحسین(ع) اظهار داشت: امروز بحث امنیت غذایی در بسیاری از کشورها مطرح است که منظور از آن رسیدن غذا با حداقل ویتامین به افراد یک جامعه است.

وی ادامه داد: یک از شاخصه‌های تروریسم، تروریسم غذایی است که جامعه امروز را هدف قرار داده و آلودگی‌های غذایی ایجاد شده باعث به خطر افتادن سلامت جانی افراد است.

استاد دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه در قرآن به خوردن غذای پاک تأکید شده است، گفت: پاک بودن غذا دارای دو جنبه است یکی پاک بودن از نظر شرعی و دیگری تأمین غذایی که دارای ویتامین‌های لازم برای بدن باشد.

وی افزود: در بسیاری از کشورهای پیشرفته، مراقبت از انسان، قبل از تولد وی آغاز می‌شود، تا در آینده نسل خوب و مفیدی برای جامعه پرورش داده شود.

کرمی با اشاره به سرانه مصرفی شیر در خانواده‌های ایرانی گفت: این سرانه در اواخر دهه 70 حدود 90 کیلوگرم بوده که بعد از مطرح شدن مصرف روغن پالم در شیر به 51 کیلوگرم کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به شعار هفته سلامت امسال با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» خاطرنشان کرد: در تولید غذای سالم و مقوله امنیت غذایی فاکتورهای زیادی نقش‌آفرین هستند که آگاهی بیشتر کشاورزان، وجود دستگاه‌های پیشرفته در صنعت غذا و... از جمله آنان است.

دکتر زارعی معاون بهداشت و درمان سپاه انصار الحسین(ع) نیز در ادامه این جلسه به تبین برنامه‌های هفته سلامت پرداخت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات