صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: متأسفانه اعظم کارکرد زکات به جاهای عمرانی رفته و بخش اندکی از آن برای فقرا هزینه می‌شود، این در حالی است که ما در کمیته امداد، متولی کارهای عمرانی نیستیم بلکه مسئول امور محرومان هستیم.
کد خبر: ۸۵۱۹۴۸۰
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹

به گزارش خبرگزاری بسیج، گردهمایی تخصصی زکات با حضور حجج‌اسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز و سیدرضا تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، آیت‌الله عالمی نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)‌ و نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه مراکز استان‌ها، مدیران کل کمیته استان‌ها و رؤسای ستاد زکات استان‌ها به میزبانی کمیته امداد امام خمینی(ره) عصر روز گذشته (شنبه 26 اردیبهشت) در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه برگزار شد.

پرویز فتاح در بخش دیگری از این گردهمایی ابراز داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) گذرگاه سخت انقلاب اسلامی است لذا اگر می‌خواهیم آبرومند عبور کنیم باید به یتیم، مسکین و درمانده برسیم و مقام معظم رهبری امور اجرایی زکات را به کمیته امداد سپردند که هوشمندی بالایی در این خصوص به خرج داده‌اند.

وی اظهار داشت: در زکات و صدقات، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد فقرا و مساکین هستند؛ متأسفانه اعظم کارکرد زکات به جاهای عمرانی رفته و بخش اندکی از آن برای فقرا هزینه می‌شود ما در کمیته امداد حتی در مناطق محروم متولی کارهای عمرانی نیستیم ما مسئول امور محرومان هستیم هر جا که باشند. ما با محروم، مسکین و فقیر طرف هستیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) متولی حقوق فقراست، عنوان کرد: تقاضای بنده این است که بیشتر آنچه که جمع می‌شود صرف فقرا شود و 40 درصد هم برای سایر امور اعم از مساجد و خانه‌های بهداشت هزینه شود و فکر می‌کنم این رویکرد می‌تواند مصرف زکات را کاملاً هدفمند کند.

وی ابراز داشت: از مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم که یک بسیجی را برای تصدی این مسئولیت انتخاب کرده‌اند. در طی کمتر از یک ماه که این مسئولیت پذیرفتم به چهار استان از جمله بشاگرد، خوزستان، قم و جنوب تهران رفتم، نیازمندان بسیاری وجود دارد می‌خواهیم در این فصل جدید، در کمیته امداد امام خمینی(ره) عملیاتی و اجرایی کار کنیم و از تشریفات بکاهیم.

فتاح تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که خود را به مددجویان نیز نزدیک کنیم مگر حضرت علی (ع) مددکار نبوده است همه ما باید مددکار باشیم این کار عزت است و مولای ما را تا عرش بالا برده در حالی که ما همه این کارها را به دیگران سپرده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه در دوره جدید باید تحول اتفاق افتد،‌ گفت: هر چند گذشته امداد امام خمینی (ره) قابل تقدیر و دفاع است و بدون شک کمیته امداد کار بزرگی در 35 سال گذشته انجام داده اما کارهای مانده نیز بسیار است و ما باید بتوانیم نحوه جمع‌آوری زکات و مصرف را به هم گره بزنیم. البته ایراداتی هم در این زمینه وجود دارد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: مشکل خط مشی‌ها باید در این دوره برطرف شود و بر اساس اصلاحات جدید کارها پیگیری شود.

وی از رشد چشمگیر زکات در سال‌های اخیر خبر داد و اظهار داشت: خوشبختانه میزان زکات به ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد دلار رسیده است از این رو افزایش اعتماد عمومی، هدف اصلی ما است؛ مردم به همان اندازه که می‌خواهند زکات پرداخت کنند باید به همان اندازه به ما اعتماد داشته باشند.

ارسال نظرات