صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 26 May 2023
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: توجه به بوم‌گردی و گردشگری روستایی به‌عنوان استعداد قوی روستاهای مازندران، در دستور کار است.
کد خبر: ۸۵۳۸۸۲۱
|
۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱



به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران،  جان‌الله عبدی در همایش دهیاران نکا با اشاره به وجود 30 هزار دهیاری کشور، اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از یک هزار و 900 دهیاری در روستاهای مازندران فعال است که امسال مجوز 244 دهیاری برای روستاهای بالای 30 خانوار از وزارت کشور درخواست شده است.

وی افزود: در بررسی‌های انجام‌شده در فعالیت دهیاران، شاهد ایجاد تغییرات در روستاها هستیم که دهیاران ما باوجود حقوق و مزایای اندک قوی‌تر از برخی دستگاه‌ها در شهر به امور روستا و رفع مشکلات می‌پردازند.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با بیان وجود دغدغه جدی در حفظ حفظ معماری سنتی در روستا، خاطرنشان کرد: اکنون بدون لحاظ این مسائل در روستاها، شاهد حاکم شدن معماری شهری در روستاها هستیم، باید توجه داشت که در ساخت‌وسازهای روستایی، سازه‌های روستایی حفظ شود که تاکید ما بر حفظ معماری گذشته و سنتی است.

وی با مهم خواندن توجه به مباحث عمرانی در روستاها، بیان کرد: درحال حاضر رقابتی در ساخت‌وسازهای روستایی در حال انجام است که برخی از دهیاران مازندران با یک دهه تلاش و باوجود محدودیت‌های مالی، با برخی از شهرداران رقابت می‌کنند.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران اضافه کرد: هرگونه فعالیت عمرانی در روستاها با نظارت دهیاران بهعنوان مدیران اجرایی روستاها در حال انجام است، لذا با هرگونه ساخت‌ و ساز بدون پروانه در بافت روستایی به شدت برخورد می‌شود.

این مسئول تاکید کرد: هرگونه افزایش بافت روستایی و تغییر کاربری براساس بررسی‌های کارشناسی و نیازمندی‌هایی که با زاد و ولد و مهاجرت معکوس به روستاها همراه باشد، انجام می‌شود که در یک سال اخیر تا 90 درصد تغییر کاربری‌های غیرقانونی در روستاها، کاهش یافته است.

عبدی با اشاره به استعداد گردشگری موجود در همه روستاهای مازندران، ادامه داد: توجه به بوم‌گردی و گردشگری روستایی به‌عنوان استعداد قوی روستاهای مازندران، در دستور کار است.

وی گفت: هر شغل و حرفه‌ای که ماندگاری روستائیان را در روستاها افزایش دهد، باید مورد پیگیری دهیاران قرار گیرد و با اولویت بررسی شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با بیان اینکه ایجاد درآمد پایدار در روستاها از جمله وظایف دهیاران برای افزایش ماندگاری روستائیان است، تصریح کرد: ایجاد درآمد پایدار در روستاها مهاجرت معکوس را به‌دنبال دارد.

این مسئول افزود: توسعه پایدار در روستاها، ایجاد اشتغال مناسب و فراهم کردن فرصت‌های مختلف شغلی در روستاها از مسائل مهم قابل پیگیری در روستاهای مازندران است.

عبدی با اشاره به تمام‌وقت شدن دهیاران، گفت: توجه به ایجاد درآمد مختلف در روستاها از جمله مسائلی است که باید مورد توجه دهیاران قرار گیرد و در این رابطه آنها با تمام توان وارد شوند و شوراها مدیریت کنند تا با ایجاد درآمد پایدار، دهیاران توانمند و تمام‌وقت در روستاها فعال شوند.

 

ارسال نظرات