صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 29 May 2023
در دیدار تعاون‌گران با فرماندار ویژه لارستان مطرح شد
فرماندار ویژه لارستان گفت: اگر تجربه تعاونی در کشور ما چندان موفق نبوده نباید حکم داد که تعاونی چیز بی‌فایده‌ای است بلکه باید اعتراف کرد که نتوانسته‌ایم الگوی تعاونی را به‌درستی در کشور خود اجرا کنیم.
کد خبر: ۸۵۶۷۲۲۵
|
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱

به گزارش خبرگزاری بسیج فارس،  از لارستان، علی‌اکبر نجیب‌زاده امشب به مناسبت هفته تعاون با جمعی از تعاون‌گران لارستان دیدار کرد و در سخنانی اظهار داشت: در کشور ما و به‌ویژه در استان فارس و منطقه لارستان، تعاونی‌ها دوام و قوام کمتری دارند و این بیشتر به خاطر روحیات و فرهنگ ماست که بسیاری اهل فعالیت گروهی نیستیم و البته این مشکل با سخنرانی حل نمی‌شود.

وی بابیان اینکه مردم آگاه و هوشیارند و به سویی جلب می‌شوند که منفعت بیشتری در آن دیده باشند، افزود: با توصیه فرماندار و امام‌جمعه و دیگران نمی‌شود مردم را به سمت تعاونی‌ها سوق داد بلکه باید با نشان دادن چند تعاونی موفق، اعتماد آن‌ها را به این‌سو جلب کرد.

معاون استاندار و فرماندار فرمانداری ویژه لارستان با اشاره به اینکه حل مشکلات کشور ازجمله مشکلات اقتصادی، به شیوه دستوری امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: به استناد شواهد و قراین این دولت با منطق و تدبیر بیشتری برای بهبود وضعیت تولید و فعالیت‌های اقتصادی تلاش می‌کند و بدین ترتیب ما نیز به‌عنوان نماینده عالی دولت در منطقه، حاضر به هرگونه همکاری با فعالان اقتصادی ازجمله تعاون‌گران با توجه به ارائه طرح‌های دارای توجیه مناسب فنی و اقتصادی خواهیم بود.

نجیب‌زاده تعاونی‌ها را تقویت‌کننده سرمایه اجتماعی کشور دانست و خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنم دنبال کمیت‌ها نباشیم و اگر به‌جای تشکیل ده‌ها تعاونی که پس از اندک زمانی راکد و غیرفعال شود، با انجام کارهای مطالعاتی قوی و با برنامه و حساب‌‌وکتاب، یک تعاونی موفق تشکیل دهیم بسیار باارزش‌تر خواهد بود.

در ابتدای این دیدار، سرپرست معاونت اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لارستان گزارشی از وضعیت موجود و برنامه‌های آتی مجموعه خود ارائه داد.

عبدالمهدی قاسمی گفت: هم‌اکنون حدود 100 تعاونی فعال در این شهرستان وجود دارد که در شاخه‌های مختلف توزیعی، تولیدی و خدماتی فعالیت دارند. وی افزود: همچنین حدود 190 هزار نفر در لارستان عضو تعاونی‌ها هستند که از این میان نزدیک به 185 هزار نفر را اعضای تعاونی سهام عدالت تشکیل می‌دهند.

این مسئول ادامه داد: به اعتقاد من کلید حل بسیاری از مشکلات اقتصادی و معضل بیکاری جامعه ما تعاون است اما شهرستان ما در زمینه مشارکت اجتماعی و فعالیت‌های گروهی و دسته‌جمعی به‌ویژه در قالب سازمان‌یافته «تعاونی»، کاستی‌های بسیاری دارد و تقویت این حوزه در درجه نخست نیازمند فرهنگ‌سازی است.

معاون مدیرکل و رئیس اداره تعاون و کار لارستان در پایان سخنانش اظهار داشت: شرکت تعاونی در هر زمینه اقتصادی می‌تواند تشکیل شود و فعالیت کند اما چیزی که در حال حاضر از اولویت بیشتری در سطح کشور، استان فارس و این شهرستان برخوردار شده تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی است که امید داریم با پیگیری فرماندار به‌عنوان یکی از اعضا هیئت مؤسس، هرچه زود‌تر این تعاونی به ثبت نهایی برسد.

قاسمی تصریح کرد: تعاونی توسعه و عمران شهرستانی، با عضویت حداقل پنج‌دهم درصد جمعیت شهرستان تشکیل می‌‌شود و در اولویت واگذاری پروژه‌های عمرانی قرار می‌گیرد تا از این طریق ضمن مشارکت دادن مردم در توسعه و عمران شهرستان، سودی نیز عاید آن‌ها شود.

ارسال نظرات