صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 25 May 2023
فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام خمینی(ره) شهرستان عسلویه خبر داد:
فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام خمینی(ره) شهرستان عسلویه گفت: جشنواره غذاهای بومی و محلی روستای بنود از توابع بخش چاه مبارک شهرستان عسلویه با ارائه بیش از 30 نوع غذا در دهیاری این روستا برگزار شد.
کد خبر: ۸۵۷۴۲۵۷
|
۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، سروان امید حاجی پور فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام خمینی(ره) شهرستان عسلویه در این جشنواره، بیان داشت:هدف از برگزاری این جشنواره در هفته دفاع مقدس که مقارن شده با هفته سلامت ، اهمیت شیوه‌های صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، پیشگیری از سرطان، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین زنان را از دیگر اهداف جشنواره عنوان کرد..

وی اشاره نمود:با توجه به روی آوردن قشر جوان جامعه به فست فودها، برپایی چنین جشنوارههایی بسیار موثر است و می تواند کمک شایانی در راستای بهبود برنامه غذایی مردم و ماندگاری غذای سالم گیاهی و بومی محلی در سفره ها داشته باشد.

حاجی پور افزود: این جشنوارهها با اهداف فرهنگی و توجه به فرهنگ کار جمعی و در کنار هم بودن برنامه ریزی شده و یقینا سبب تلطیف قلوب در این ایام مبارک خواهد شد.

در ادامه این جشنوارهکه 17 شرکت کننده از بخش چاه مبارک و روستاهای اطراف آن در این جشنوارهحضور داشتند به همه شرکت کنندگان جایزه اهدا و به سه نفر برگزیده از برترین ها جوایز نفیس اهدا شد.

انتهای خبر/

ارسال نظرات