صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 23 May 2023
معاون فرهنگی وزیر ورزش در دوره بصیرت و منش پهلوانی:
احمدي در کلاس دوره بصیرت و منش پهلوانی که با موضوع نقش و جایگاه مربیان در ترویج اخلاق در رسانه كه توسط بسيج ورزشكاران برگزار شد،گفت: نقش يك مربي ورزش انسان سازي است.
کد خبر: ۸۵۸۰۳۴۳
|
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۳
به گزارش پايگاه اطلاع رساني سازمان ورزش بسيج، احمدی معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان، در کلاس دوره بصیرت و منش پهلوانی که با موضوع نقش و جایگاه مربیان در ترویج اخلاق در رسانه ها برگزار شد، گفت: یکی از نفع های امروز ورزش فرصت های گفتگو درباره چالش های این عرصه است که که کمتر به وجود می آید.

وی افزود: ورزش یک موضوع فرهنگی و انسانی است که با جامعه سر و کار دارد و تنها یک موضوع فیزیکی نیست و یکی از نقاط آسیب در ورزش که هنوز نتوانستیم ورزش را در جامعه جا بیاندازیم هم فکری اساتید تربیت بدنی و اخلاق است.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه مربیان ورزشی کلیدی ترین نقش در بخش فرهنگی و اجتماعی را دارند، تصریح کرد: مهم ترین نقش تربیتی و آموزشی در ورزش را مربیان ایفا می کنند؛ خروجی ورزش محصول کار مربیان است و اگر این خروجی با کیفیت باشد آن ها توانسته اند مسئولیت خود را درست انجام دهند.

وی با بیان این پرسش که اگر بخواهیم به آسیب های ورزشی در بعد قهرمانی اشاره کنیم به چه مسائلی باید توجه کنیم، تصریح کرد: ما در محیط ورزشی باید واقع گرایانه صحبت کنیم و این نگاه برای آنکه بتوانیم مسیر را درست هدف گزاری کنیم، لازم است. آنچه که امروز به اسم ورزش در کشور ما جریان دارد حاصل مولفه های زیادی است که بخشی از آن به عنوان فعالیت های بدون مرز دنیای ورزش است.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان با عنوان اینکه گاهی سوء مدیریت ها و نگاه های خاص از فضای ورزشی آسیب هایی را به وجود می آورد که باعث چالش های اجتماعی می شود، بیان کرد: یکی از فضاهایی که همه به سلامت آن اهمیت می دهند، آموزش و پرورش است، چون مردم فرزندان خود را برای تربیت و آموزش در اختیار معلمان و فضاهای آموزشی قرار می دهند و به همین دلیل همه نهادها از آموزش و پرورش مراقبت می کنند. آیا ورزش را هم می توان در همین جایگاه قرار داد.

وی اظهار داشت: ما ورزش را هم پایه آموزش و پرورش باید بدانیم و عدم مراقبت در عرصه ورزش باعث چالش های امروز می شود. ورزش برای برخی از سودجویان آنقدر درآمد داشته که نمی توان آن ها را از این فضا دور کرد.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان با بیان اهمیت ورزش و نگاه مراقبتی از سلامت آن تاکید کرد: در کشور ما ورزش موضوع حاکمیتی است و همان قدر که موضوع آموزش و پرورش به دلیل بحث تربیتی مورد رسیدگی است همان اهمیت هم ورزش باید داشته باشد و از این بعد سرمایه گذاری در ورزش مهم است و بخش خصوصی باید بداند اگر در این زمینه وارد می شود موضوعات فرهنگی و تربیتی اهمیت بیشتری دارد.

احمدی با اشاره به اینکه اگر مدیران و مسئولان فعالیت لازم را انجام ندهند ورزش دچار عقب ماندگی جدی می شود، عنوان کرد: اگر هدف از مربیان از تربیت ورزشکاران تنها برای کسب مدال باشد در آینده بحث فرهنگی و اخلاقی از بین می رود و ما باید بدانیم ورزشکاران در دوره طولانی می توانند تاثیرات مثبت فرهنگی بگذارند و متاسفانه در برخی رشته ها شاهد این هستیم همان ورزشکاری که برای قهرمانی اش تشویق می شود به دلیل عدم تربیت اخلاقی به یک چالش جامعه تبدیل شده است.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: دخالت تجارت و نگاه سودجویانه از ورزش و دخالت سیاست یکی از آفت هایی است که ورزش را از فرهنگ و اخلاق دور می کند و متاسفانه امروز ورزش ما از این جهت لطمه دیده است.

وی با اشاره به اینکه برخی افرادی که تبلیغ و سوء استفاده های ورزشی می کنند را نمی توان از این عرصه بیرون کرد، اظهار داشت: ورزش سمبل نظم و انضباط است و اگر کسی بخواهد در مورد سلامت روحی و فرهنگی صحبت کند اولین مثال را از ورزش می زند و نقش مربی نقش انسان سازی است و مربیان باید بدانند در ورزش زندگی را می توان به انسان ها آموزش داد.
ارسال نظرات