صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 26 May 2023
صنعت بیمه کشور در هشت ماهه اول امسال ۱۴۹ هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید و حدود ۸۰.۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۲۲.۷ درصد رشد نشان می‌دهد
کد خبر: ۸۶۰۹۸۹۹
|
۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳

به گزارش بسیج، صنعت بیمه کشور در هشت ماهه اول ۱۳۹۴ حدود ۱۴۹ هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید و حدود ۸۰.۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۲۲.۷ درصد رشد نشان می دهد.

بر اساس گزارش اداره تحلیل های آماری، سهم بخش غیردولتی از تولید حق بیمه به حدود ۵۷.۴ درصد رسید و ۴۲.۶ درصد دیگر توسط بیمه ایران به عنوان تنها شرکت بیمه دولتی تولید شد.

شرکت های بیمه ایران، آسیا، البرز، دانا، پارسیان، معلم، کوثر، پاسارگاد و کارآفرین (هر یک دارای سهم بالاتر از سه درصد) در مجموع ۸۵ درصد از حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس این گزارش، تعداد بیمه‌نامه‌های صادره در این مدت  با ۹ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل در حدود ۳۱.۲ میلیون فقره بود. ۳۵ درصد حق ‌بیمه‌های تولیدی به رشته بیمه شخص‌ثالث و مازاد و   ۲۹.۴ درصد از حق بیمه های تولیدی به بیمه درمان اختصاص داشت. سهم بیمه های زندگی و بدنه اتومبیل به ترتیب به میزان ۱۰.۷و ۵.۴ درصد از پورتفوی حق بیمه تولیدی بازار رسید است.

بر اساس این گزارش، شرکت های بیمه بیش از ۱۵.۷میلیون مورد خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت ‌کردند که در مقایسه با ۸ ماهه سال قبل ۳۴.۶ درصد رشد داشته است. ۴۰ درصد از خسارت‌های بازار بیمه در رشته بیمه شخص ثالث و مازاد و  ۳۳.۷ درصد از خسارت ها در بیمه درمان پرداخت شده است. بیمه های بدنه اتومبیل و زندگی هرکدام در حدود ۶.۶ درصد از خسارت های پرداختی بازار بیمه سهم دارند.

نسبت خسارت (که حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق بیمه تولیدی بر حسب درصد است و در محاسبه    آن نسبت مبالغ خسارت های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه های اداری- عمومی دخالت داده نمی شود) در این مدت نزدیک به ۵۴.۳ درصد بود و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴.۵ واحد افزایش نشان ‌می دهد.

نسبت خسارت ۹ شرکت بیمه ی متقابل کیش، نوین، ملت ، سینا ، دانا، میهن، آسیا، ایران و پارسیان بالاتر از این میزان در بازار بیمه بوده (به ترتیب با: ۱۰۰۲.۶، ۸۹.۱، ۸۳.۷، ۷۴.۵، ۶۷.۵، ۶۳.۵، ۵۷.۷،۵۷.۲ و ۵۵.۶ درصد) است.

چهار رشته ی‌ بیمه اعتبار، بدنه اتومبیل، درمان و شخص ثالث و مازاد به ترتیب با حدود ۴۳۹.۷، ۶۶.۹، ۶۲.۲ و ۶۱.۹ درصد، نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند.

پس از این رشته، نسبت خسارت رشته‌ های بیمه مسئولیت و حوادث راننده (با ۵۰.۵ و ۴۷.۲ درصد) بالاتر از این نسبت در سایر رشته های بیمه بوده اما پایین تر از نسبت خسارت بازار بیمه قرار دارند.

ارسال نظرات