صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 24 May 2023
بالا بودن سوانح رانندگی طی سه ماه اول سال 95 در بوکان، رانندگی در مسیرهای مواصلاتی این شهرستان همواره برای سرنشینان خودروهای عبوری همراه با طعم ترس و مرگ بوده است.
کد خبر: ۸۶۹۶۹۲۱
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۵
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، بالا بودن سوانح رانندگی طی سه ماه اول سال 95 در بوکان، رانندگی در مسیرهای مواصلاتی این شهرستان همواره برای سرنشینان خودروهای عبوری همراه با طعم ترس و مرگ بوده است.

بوکان شاهراه ارتباطی میان شمال غرب، غرب و جنوب کشور است که به علت بروز تصادفات وهشتناک در مسیر های مواصلاتی آن طی سال های گذشته همواره جزو سوژه ها و تیترهای رسانه های منطقه ای بوده است.

شاید کمتر هفته ای طی سه ماه گذشته بوده که خبر کشته و مصدوم شدن عده ای مردم بی گناه در مسیر های این شهرستان در رسانه های محلی منتشر نشود، که این مهم نشان از وضعیت اسف ناک راه های این شهرستان است.

حادثه خونین تصادف مینی بوس در جاده بوکان -سقز، تصادف و کشته شدن چندین نفر در مسیر بوکان به میاندواب، و ده ها مورد دیگر از سوانح رانندگی که طی سه ماه گذشته بسیاری از خانواده های بوکانی و غیر بوکانی را داغ دار کرده این مسئله را به اثبات می رساند که جاده های این شهرستان نیاز به یک حرکت انقلابی از سوی مسئولان شهرستانی و استانی دارند تا دیگر شاهد ریخته شدن خونی در کف آسفالت خود نباشند.

جاده بوکان_ میاندواب، بوکان _مهاباد، بوکان_شاهیندژ و بوکان_سقز و صدها کیلومتر راه روستایی که دارای مشکلات زیادی هستند هر ساله سبب به وقوع پیوستن تصادفات زیاد و جان باختن تعداد بیشماری از هموطنان عزیزمان می‌شود.

در این رابطه مسئول فوریت های پزشکی بوکان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی در باره آمار سوانح رانندگی سه ماه اول سال جاری در این شهرستان گفت: در سه ماهه اول سال جاری ، 181 سانحه رانندگی در مسیر های مواصلاتی بوکان روی داده است که این میزان تصادف باعث مرگ 15 نفر از سرنشینان خودروها شده است.

طه قاسمی افزود: در سه ماهه اول سال جاری بیش از 762 ماموریت توسط پرسنل فوریت های پزشکی بوکان انجام شده که از این تعداد 181 نفر مربوط به سوانح رانندگی بوده است.

وی عنوان کرد: متاسفانه در جریان این سوانح 211 نفر مصدوم شدند که از این تعداد 25 مورد سرپایی و 176 نفر نیز توسط تکنسین های فوریت های پزشکی بوکان و همچنین مردم به مراکز درمانی انتقال داده شده اند.

طه قاسمی ادامه داد: متاسفانه در جریان این تصادفات 10 نفر از سرنشینان خودروهای حادثه دیده در دم جان خود را از دست دادند که نشان از افزایش فوتی های رانندگی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته است.

قاسمی در ادامه تصریح کرد: 5 فوتی دیگر سوانح رانندگی در مسیر های مواصلاتی بوکان نیز توسط مردم و همچنین فوریت های پزشکی شهرستان های همجوار به مراکز درمانی منتقل شده اند.

مسئول فوریت های پزشکی بوکان با اشاره به محل وقوع تصادفات منجر به فوت در سه ماه اول سال جاری عنوان کرد: بيشترين تلفات حوادث رانندگي در فروردین مربوط به مسیر میاندواب به بوکان بوده که طی آن 18 مورد سانحه رانندگی روی داده است.

وی همچنین ادامه داد: مسیر شاهین دژ بوکان در اردیبهشت ماه با 6 مورد پر سانحه ترین مسیر جاده های بوکان بوده است.

قاسمی تصریح کرد: مسیر بوکان به سقز نیز با 10 مرگ رکوردار بیشترین حوادث رانندگی در خرداد ماه بوده است.

با نگاهی به این آمار می توان به وضعیت وحشت ناک جاده های بوکان پی برد و بی گمان مسئولان شهرستانی به تنهایی قادر به حل تمامی مشکلات موجود نخواهند بود و این مدیران استانی و همچنین کشوری هستند که می تواند با تصویب قوانین و لوایحی به داد مردم این منطقه از کشور عزیزمان ایران برسند.

ارسال نظرات