صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 18 May 2023
معاون امور بازرگاني و توسعه تجارت خارجي سازمان صنعت ،‌معدن و تجارت استان زنجان:
در راستاي غني سازي نان و ارتقاي سطح سلامت همشهريان ، ‌پخت نان سنگك با آرد سبوس دار از روزهاي آتي در زنجان اجرايي و الزامي مي شود.
کد خبر: ۸۷۱۶۴۱۵
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون امور بازرگاني و توسعه تجارت خارجي سازمان صنعت ،‌معدن و تجارت استان زنجان گفت: آردي كه تاكنون در پخت نان سنگك استفاده مي شد از سلامت لازم برخوردار بود ، ولي كيفيت مد نظر شبكه بهداشت را نداشت كه در اين راستا كارگروه سلامت غذايي استان پيگيري هايي در جهت ساماندهي وضعيت آرد انجام داد.

امير علي مسيّبي با اشاره به اتخاذ تصميم استفاده از آرد سبوس دار در جلسه اي با حضور رئيس شبكه بهداشت استان، اتحاديه نانوايان، كارخانجات توليد آرد ، استاندارد ،شرکت غله وسایر دستگاههاي متولي و سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت استان برگزار شد ، افزود: در اين جلسه مقرر گرديد در راستاي ارتقاي سلامت همشهريان ، از مرداد ماه سال جاري نان سنگك در زنجان با آرد سبوس داروطبق ضوابط ومعیار بهداشت واستاندارد تهيه و عرضه گردد.

وي تصريح كرد : در اين خصوص اتحاديه نانوايان با كارخانجات آرد استان هماهنگي هاي لازم را در جهت تامين آرد سبوس دار واحدهاي توليد سنگك استان انجام داده اند.

امير علي مسيّبي با تاكيد بر فوايد استفاده از آرد سبوس دار در نان عنوان كرد: استفاده از نان هاي سبوس دار مانع از ابتلا به بيماري هاي غير واگير نظير ديابت ، چاقي ، چربي خون ، سرطان ، بيماري هاي قلبي و عروقي و... مي گردد.

معاون امور بازرگاني وتوسعه تجارت خارجي سازمان با اشاره به اجراي آزمايشي اين طرح افزود : در جهت عملياتي نمودن اين رويكرد استفاده از اين آرد به مدت يك روز در زنجان در يكي از نانوايي ها اجرايي گرديد كه پس از بازديد نمايندگان استاندارد ، شبكه بهداشت ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، اتحاديه نانوايان ، شركت غله و كارخانجات توليد آرد با موفقيت تائيد شد.

وي با اشاره به اينكه اين آرد ها در بسته بندي سبز رنگ در نانوايي ها توزيع گرديده است اظهار داشت : تاكنون در اغلب واحدهای نانوايي آرد سبوس دار با بسته بندي سبز رنگ توزيع گرديده است و با توزيع آن در مابقي واحدها، طي روز هاي آتي استفاده از اين نوع آرد در كليه واحدهاي توليد نان سنگك الزامي مي گردد.

مسيبي تصريح كرد : همشهريان در خصوص تيرگي نان هاي سنگك هيچ گونه نگراني نداشته باشند چرا كه نان هاي تيره نشان از غني سازي اين نان ها بوده و حاكي از سلامت كامل نان مي باشد.

معاون امور بازرگاني وتوسعه تجارت خارجي سازمان در پايان از همشهريان خواست در صورت مشاهده كيسه هاي آرد با ساير رنگ ها (به جز رنگ سبز)در واحد هاي سنگكي و هر گونه تخلف از قبيل گرانفروشي، عدم رعايت ضوابط بهداشتي و غيره مراتب را از طريق شماره تلفن 33460930 اتحاديه نانوايان ،‌ يا شماره 190 مركز بهداشت شهرستان و يا به شماره 124 واحد بازرسي و نظارت سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت گزارش نمايند تا طبق قوانين و مقررات با واحدهاي متخلف برخورد گردد.

ارسال نظرات