صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 30 May 2023
شهبازی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان:
با تقویت مراکز مشاوره و مداخله در دادگستری ها می توان در کاهش ملموس آمار طلاق گام های موثری برداشت.
کد خبر: ۸۷۲۲۶۱۶
|
۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان در سومین جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی و ساماندهی آسیب های اجتماعی استان با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات موثر در کاهش آسیب های اجتماعی نظیر طلاق، گفت: با توجه به آمارهای نگران کننده ای که در زمینه رشد طلاق در کشور و در استان زنجان وجود دارد باید اقدامات لازم درخصوص کاهش این آسیب اجتماعی در دستور کار دستگاههای مرتبط قرار گیرد.

شهبازی افزود: هرچند طلاق درصورت عدم تمایل زوجین برای ادامه زندگی مشترک یکی از راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی به زوجین است ولی در جامعه اسلامی و بخصوص شهر زنجان که از ارزش های دینی بالایی برخوردار است باید عوامل بروز این پدیده به حداقل برسد.

وی بر ریشه یابی مقوله طلاق در بین خانواده ها بویژه در سالهای اخیر تاکید و اظهار داشت: با تقویت مراکز مشاوره و مداخله در دادگستری ها می توان در کاهش ملموس آمار طلاق گام های موثری برداشت.

شهبازی از کمیته های اجتماعی استان خواست تا ضمن بررسی دلایل بروز و رشد آسیب های اجتماعی از جمله طلاق در سطح استان و کشور، راهکارهای مناسبی در جهت مقابله با این پدیده ها ارائه نمایند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار زنجان به توجه جدی دولت به مسائل فرهنگی و آسیب های اجتماعی اشاره نمود و افزود: می توان از ظرفیت شبکه های مجازی و ماهواره ها در جهت افزایش سطح آموزش ها و مهارتهای زندگی بویژه به قشر جوان جامعه استفاده نمود.

وی ضمن تاکید بر گسترش آموزش های اجتماعی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاهها خاطرنشان کرد: مراکز مشاوره ای و آموزش مهارتهای زندگی در حاشیه شهرها نیز باید تقویت شود.

همچنین در ادامه سلطانی مدیرکل امور اجتماعی استانداری به وضعیت بررسی طلاق طی 20 سال گذشته در کشور و استان اشاره نمود و گفت: از سال 75 رشد طلاق در کشور روندی صعودی داشته و از سال 91 نیز شاهد جهشی در آمار طلاق های ثبت شده در استان و کشور بودیم.

مسیح اله سلطانی با بیان این مطلب که طی 20 سال گذشته آمار طلاق در استان و کشور حدود سه برابر افزایش داشته است، افزود: برای کنترل و کاهش این پدیده شوم اجتماعی باید ابتدا بین آمارهای طلاق و ازدواج تعادلی ایجاد نمود و سپس نسبت به کاهش آمارها اقدام نمود.

ماهرخ بلوری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز طی گزارشی به محرکها و عوامل اصلی بوجود آمدن پدیده طلاق پرداخت و اظهار داشت: افزایش سن ازدواج، بحران هویت، ماهواره، لوازم آرایشی و جراحی های زیبایی، حاشیه نشینی، افزایش سفرهای خارجی، افزایش تمایل جوانان به تشکیل خانواده های تک عضوی از جمله محرکهای ازدیاد طلاق در جامعه هستند.

بلوری از پدیده طلاق بعنوان یک حلال نامطلوب که روح جامعه را آزرده ساخته یاد کرد و افزود: توسعه نهادهای معدنی، تحقیق و پژوهش، هدایت رسانه ای، هویت بخشی به جوانان و اصلاح سبک زندگی با همکاری مردم و دستگاههای اجرایی می تواند در کنترل و کاهش طلاق در جامعه موثر باشد.

در پایان جلسه پیشنهاداتی از قبیل تحت پوشش قراردادن خدمات مشاوره ای و روانشناسی از سوی بیمه های درمانی مطرح شد که در دستور کار ستاد جهت بررسی قرار گرفت.

ارسال نظرات