صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 18 May 2023
Yournewswire نوشت: آزمایش‌ها نشان داده است معروف‌ترین چای‌های تولید شده در آمریکا و کانادا دارای مواد شیمیایی خطرناک و انواع آفت کش‌ها بوده است.
کد خبر: ۸۷۵۰۲۳۳
|
۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج،Yournewswire نوشت: آزمایش‌ها نشان داده است معروف‌ترین چای‌های تولید شده در آمریکا و کانادا دارای مواد شیمیایی خطرناک و انواع آفت کش‌ها، بوده است؛ در واقع بسیاری از برندهای پُرطرفدار چایی در این دو کشور، حاوی آفت کش بوده و میزان این سموم از حد مجاز بالاتر بوده است.

 

برای بسیاری از مردم آمریکا و کانادا چای یک نوشیدنی سالم محسوب می‌شود درحالی که تاکنون مردم نمی دانستند که این محصول می‌توانسته برای سلامتی‌شان مضر باشد.

 

هزاران سال است که مردم سراسر جهان از نوشیدن چای گیاهی به خاطر طعم و عطر دلپذیر و همچنین خواص درمانی‌اش لذت می‌برد؛ با این حال، برخی از برندهای چایی، از جمله بسیاری از انواع چای‌های پُرفروش در ایالات متحده آمریکا، ممکن است آنچنان که مردم باور دارند، سالم نباشد.

 

بسیاری از انواع برگ چای، در معرض مقادیر قابل توجهی آفت کش هستند که این میزان بالاتر از مقدار آفت‌کش‌هایی است که به میوه‌ها و سبزیجات می‌زنند؛ گاهی اوقات، میزان آفت‌کش‌ استفاده شده برای برگ چای 100 درصد بیشتر از حد مجاز بوده است؛ بنابراین عادت نوشیدن چای، به جای ایجاد سلامتی، مشکل‌آفرین می‌شود.

 

در یک آزمایشگاه معتبر کانادایی، برخی از مارک های چای‌های محبوب شمال امریکا و مناطق دیگر، جهت تشخیص باقیمانده آفت‌کش تست شدند؛ ترکیباتی که در این چای‌ها پیدا شد حیرت انگیز بود؛ بیش از نیمی از چای‌های آزمایش شده، دارای باقیمانده آفت کش بالاتر از حد مجاز بودند و 8 برند از میان 10 برند چای، حاوی آفت کش‌های متعدد بودند؛ علامت‌های تجاری چا‌ی‌های مورد آزمایش قرار گرفته عبارتند از Lipton، Tetley، Twinings، Red Rose، No Name، Uncle Lee’s Legends of China،King Cole  و Signal.

 

از این فهرست، تنها برند Red Rose به طور کامل عاری از آفت کش بود و چایUncle Lee’s  دارای بیش از 22 نوع از انواع  مختلف آفت‌کش‌ها، مانند اندوسولفان بود.

 

اندوسولفان، در فرآیند آزمایشگاهی، یکی از خطرناک‌ترین سموم برای سلامتی شناخته شده که تاثیر منفی زیادی بر محیط زیست دارد و از این رو، استفاده آن ممنوع است؛ برخی از انواع سموم یافت شده، می‌تواند موجب حالت تهوع شدید، ضعف عضلانی و استفراغ حتی در دُزهای پایین شود؛ سم کلرفناپیر که به مقدار زیاد در چای با نام تجاری Tetley پیدا شده، می‌تواند حتی در دُزهای پایین کشنده باشد و به آرامی تا دو هفته بعد مصرف، باعث مرگ شود.


ارسال نظرات