صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 23 May 2023
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، کرم ابریشم، زنبورعسل و آبزیان اداره‌ کل دامپزشکی استان زنجان:
مرغ‌داران زنجانی باید برای تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، آستین بالا بزنند.
کد خبر: ۸۷۵۵۵۵۲
|
۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۱
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، کرم ابریشم، زنبورعسل و آبزیان اداره‌ کل دامپزشکی استان زنجان گفت: مرغی که هیچ باقی‌مانده‌ای از دارو و مواد شیمیایی از جمله فلزهای سنگین نداشته باشد، مرغ ارگانیک یا سبز است. این در حالی است که تاکنون در سطح کشور هیچ‌یک از تولیدکننده‌های مرغ از اداره استاندارد، پروانه تولید مرغ ارگانیک را دریافت نکرده است.

مجید اسکندرپور با اشاره به این‌که درخواست برای تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در سطح استان وجود دارد، افزود: در طول مدت تولید این مرغ، نمونه‌برداری و آزمایش‌هایی انجام می‌شود تا تولیداتی عاری از مواد شیمیایی تولید و به بازار عرضه شود. البته با توجه به این‌که قیمت هرکیلوگرم مرغ گوشتی بدون آنتی‌بیوتیک نسبت به مرغ‌های فعلی موجود در بازار بالاست، تولیدکننده‌ها رغبتی برای تولید این محصول ندارند و معتقدند که در صورت تولید، با کمبود متقاضی مواجه خواهند شد.

وی با تاکید بر این‌که مصرف مرغ‌های گوشتی بدون آنتی‌بیوتیک ملزوم فرهنگ‌سازی است، افزود: دوره تولید مرغ‌های بدون آنتی‌بیوتیک 42 روز است و وزن هر مرغ نیز 1700 گرم است. کم بودن مقدار مصرف واکسن و شیوع بیماری‌ها، همچنین بالا بودن کیفیت گوشت این مرغ‌ها از مزایای مرغ‌های گوشتی سبز است. در مقابل، مرغ‌های گوشتی معمولی در بازار، در دوره زمانی 60 روز و با وزن بیش از 3 کیلوگرم تولید می‌شود.

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، کرم ابریشم، زنبورعسل و آبزیان اداره‌ کل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به این‌که مرغ‌های گوشتی معمولی در معرض ابتلا به بیماری‌ها و مصرف آنتی‌بیوتیک تولید می شوند، خاطرنشان ساخت: خوشبختانه در حال حاضر، در استان زنجان یک واحد پرورش مرغ گوشتی اقدام به تولید این فرآورده بدون آنتی‌بیوتیک کرده است.

ارسال نظرات