صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
مدیر گروه جراحی اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان:
تغذیه و قرار دادن برخی مواد غذایی و گیاهی در سبد غذایی افراد می تواند در پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسیار تاثیرگذار باشد.
کد خبر: ۸۷۵۵۹۷۰
|
۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان: مدیر گروه جراحی اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان، گفت: سرطان پروستات از جمله بیماری های شایع در بین مردان محسوب می شود و در این میان تغذیه و قرار دادن برخی مواد غذایی و گیاهی در سبد غذایی افراد می تواند در پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسیار تاثیرگذار باشد.

دکتر حسن یاری افزود: گوجه فرنگی و انواع فرآورده های آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات و حتی سایر انواع بیماری های مزمن نقش تعیین کننده ای داشته و تاثیر مصرف آن در جلوگیری از بروز انواع سرطان ها غیر قابل انکار است.

وی با تاکید بر مصرف مداوم گوجه فرنگی و تثبیت آن در سبد غذایی خانوارها اظهار داشت: مصرف مداوم و مستمر گوجه فرنگی و انواع فرآورده های آن در کنار سایر عوامل خاصیت ضد سرطانی داشته و ورود آن به عنوان یک گیاه با ارزش در رژیم عذایی روزانه توصیه می شود.

مدیر گروه جراحی اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان و فوق تخصص پیوند کلیه تصریح کرد: گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن بوده و طبق بررسی های انجام گرفته مصرف مقادیر زیاد لیکوپن موجب کاهش حمله های قلبی و سرطان های پروستات، سینه، ریه، معده، لوزالمعده، روده و دهان می شود.

یاری به نقش گوجه فرنگی در تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و بیان داشت: گوجه فرنگی همچنین سرشار از آنتی اکسیدان بوده و در پیگشری از ابتلا به سرماخوردگی و انواع عفونت ها بسیار تاثیرگذار است.

این مسئول تصریح کرد: آب گوجه فرنگی نیز که طی سال های اخیر به صورت نسبی جایگاه خود را در سبد تغذیه خانوارهای ایرانی تثبیت کرده، خواص درمانی و پیشگیرانه فراوانی داشته و مصرف آن توصیه می شود.

ارسال نظرات