صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 28 May 2023
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه برند برنج گیلانی باید حفظ شود گفت:شورای کشاورزی در گیلان احیا شده است.
کد خبر: ۸۷۶۲۰۰۷
|
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، دکتر محمدعلی نجفی در مراسم روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد با تاکید بر توجه به مسایل غذا و دارو اظهار کرد: «آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند» شعار روز جهانی غذا است.

وی گرسنگی را تهدید جدی در دنیا دانست و گفت: براساس آمارها 850 میلیون گرسنه در جهان داریم.

استاندار گیلان اصلاح الگوی مصرف تغذیه ای را در حفظ و ارتقاء سلامت مهم دانست و افزود:دسترسی به غذا و ارزش غذایی باید برای مردم توسط مسئولین امر تغعریف شود.

نجفی با تاکید بر اینکه ارزش غذایی در مصرف باید حفظ شود یادآور شد:زندگی مدرنتیه موجب دور شدن انسان ها از ارزش غذایی شده است.

وی با بیان اینکه در ابتدای روی کار آمدن دولت کنونی ذخیره گندم 5 تا 7 روز بود،گفت: این مقدار ذخیره گندم هم اکنون به 7 ماه رسیده است، همچنین امسال بیش از 11.5 میلیون تن گندم خریداری شده و بیش از 90 درصد از مبالغ آن پرداخت شده است.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه برند برنج گیلانی باید حفظ شود گفت:شورای کشاورزی در گیلان احیا شده است.

نجفی گیلان را میزبان 6 مرکز تحقیقاتی کشور معرفی کرد و گفت:وجود این مرکز در استان ظرفیت و فرصت مناسبی محسوب می‌شود.

وی تخریب جنگل ها،افزایش انباشت زباله،پسماندها و مگس زیتون را از دیگر معضلات بهداشت سلامت گیلان دانست و یادآور شد:پرداختن به مسائل و مشکلات سلامت از مهمترین مقوله های توسعه پایدار شمرده می شود.

وی با اشاره به مناسب بودن ظرفیت تولید ماهی در گیلان خاطرنشان کرد:پرورش ماهی در قفس را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

 

ارسال نظرات