صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 24 May 2023
فرماندار قزوین آموزش همگانی در مدارس , واحدهای صنعتی و خوابگاه های دانشجویی را مهمترین برنامه کاربردی پیشگیری از اعتیاد نوجوانان و جوانان دانست .
کد خبر: ۸۸۰۴۱۱۰
|
۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، سید علی موسوی فرماندار قزوین در نشست شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان قزوین گفت : موادمخدر و روان‌گردان‌ها ، مهمترین مانع رشد و توسعه برنامه های اقتصاد مقاومتی است.

وی شیوع اعتیاد در محیط‌های صنعتی، کارگری را خطرناک دانست و گفت: بروز اعتیاد در محیط‌های کار موجب وارد شدن صدمات جبران ناپذیری به بدنه اقصادی و اجتماعی کشور می شود.

این مسئول بیان کرد: براساس بررسی ها و مطالعات , وضعیت اعتیاد در بعضی از محیط‌های صنعتی نگران کننده است که این امر می‌تواند بر اقتصاد کشور لطمه ‏وارد سازد.‏

موسوی افزود : اگر می خواهیم در آینده‌ای نزدیک جوانان ایرانی سالم داشته باشیم تا بتوانند چرخه‌های اقتصادی کشور را بگردانند باید با شتاب بیشتر، برنامه‌ریزی منسجمی برای مبارزه با مواد مخدر انجام شود .

فرماندار قزوین از دیگر عرصه های نگران کننده شیوع بیماری اعتیاد را خوابگاههای دانشجویی دانست و گفت : در جمعهای دانشجویی اگر آموزش و اطلاع رسانی درستی انجام نشود خطر اعتیاد همواره وجود دارد و باید برای رفع نگرانی اقدام عاجل صورت گیرد .

موسوی با تاکید بر آموزش مردم خصوصا جوانان گفت : سوداگران از بستر ناآگاهی برای ترویج الگوی مصرف مواد مخدر بیشترین بهره را می‌برند که باید با آموزش همگانی خصوصا در مدارس و دانشگاهها مانع گسترش روز افزون این پدیده شوم شویم .

وی با بیان اینکه مشوق ‌های مختلفی برای گرایش به سمت مصرف مواد مخدر در شبکه‌های اجتماعی و مجازی وجود دارد، اذعان کرد: لاغری، افزایش اعتماد به نفس و دور همی های جوانان و تخلیه هیجانات از جمله حیله های فریبنده ای است که سوداگران، نوجوانان و جوانان را به سمت ترویج مصرف این مواد جذب می کنند که این مقوله وظایف خانواده ها و معلمان و عالمان دینی را سنگین تر می کند و لازم است با دقت و حساسیت لازم , جوانان را با خطرات آشنا کنند

موسوی اولین و مهمترین گام برای مقابله با اعتیاد را آگاه سازی دانست و افزود: نوجوانان و جوانان باید آسیب‌های اجتماعی را بشناسند و آنها را مدیریت کنند و از آنجا که آگاه سازی از درون خانواده شکل می گیرد و شخصیت جوان قبل از سنین مدرسه تکامل می‌یابد، والدین باید از حساس بودن مبارزه اجتماعی با مواد مخدر  مطلع شوند و در مقابل آن احساس وظیفه و مسوولیت کنند

فرماندار قزوین در ادامه گفت : ضرورت دارد برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر و مصون نگه داشتن نوجوانان و جوانان از گرداب مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و روانگردان ها، همه مسئولان فرهنگی , آموزشی و دستگاه‌های اجرایی شهرستان فعالیت‌ها و برنامه ها را در یکسو و هم جهت انجام دهند .

وی افزود: فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی گسترده، آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد به مصرف مواد مخدر را تحت الشعاع قرار می دهد و می‌تواند چراغ روشنی برای نسل های امروز و آینده به دور از اعتیاد باشد .

موسوی فرماندار قزوین سپس در ادامه یکی از عوامل پیشگیری از بازگشت دوباره معتادان به دام اعتیاد را اشتغال بکار آنها دانست و گفت: دستگاه‌های ذی‌ربط به ویژه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شهرداران تاش کنند تا این افراد وارد بازار کار شوند. و لازم است تا ضوابط و مشوق‌های به کارگیری بهبودیافتگان به کارآفرینان اطلاع‌رسانی شود تا آنها نسبت به جذب این افراد ترغیب شوند .

1001/پ30/ب

ارسال نظرات