صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 11 May 2023
یک جوان مینابی با علمی کردن کشت فلفل رنگی در شهرستان رودان اشتغالزایی 30 نفر را بصورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم نموده است.
کد خبر: ۸۸۳۱۶۲۴
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۴
علی مصلحی یکی از کشاورزان جوان شهرستان میناب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از میناب،گفت: این طرح در استای اقتصاد مقاومتی و افزایش میل مردم به بخش کشاورزی در ۶هکتار از اراضی مستعد شهرستان رودان اجرایی شده است.

این کشاورز جوان اظهار داشت: عواملی مانند دمای بالا، نور کم، تنش خشکی، رشد سریع میوه روی گیاه و آفات و بیماری های ویروسی عوامل فیزیولوژیکی اصلی ترین ناهنجاری ها به شمار می آیند که با تغییر الگوی کشت به سمت علمی کردن کشت این محصول گام برداشته شده است.

مصلحی اظهار داشت: مراقبت از این نوع کشت گلخانه ای به دلیل حساس بودن در مرحله کشت به دقت، کنترل و مدیریت جدی نیاز دارد زیرا دمای گلخانه را باید به وسیله بخاری در فصل سرما و تهویه را کنترل نمود و کنترل بیماری های ویروسی بشدت سخت است.

این کشاورز مینابی برای بهبود بخشیدن  به کیفیت محصول خود از خاک های شنی سبک تا رسی سنگین کشت استفاده کرده است و در این راه با تولید محصول مواجه شده است.

وی اظهار کرد: کشت آسان، کنترل علف هرز، حذف کرت بندی، کاهش ۹۰ درصدی هزینه کشت، و افزایش درآمد و نیز حذف استفاده از کود و سم در محصولات از مزایای این طرح است.

به گفته این کشاورز مینابی اگر مسئولین حمایت ویژه ای از جوانان جویایی کار داشته باشد شاهد رونق و گسترش صنعت کشاورزی در استان هرمزگان خواهیم شد  و کشاورزان مجبور نخواهند شد محصول خود را به نصف قیمت به کشور روسیه صادر کنند.

مصلحی کشاورزی را به عنوان آسان ترین بخش برای گام برداشتن به سمت اقتصاد مقاومتی یاد کرد و افزود: باید از ظرفیت های بخش کشاورزی برای رشد و توسعه اقتصادی شهرستان به بهترین شکل ممکن بهره برد.


از آنجایی که فلفل دلمه به صورت نارس برداشت اما برای ارقامی که به صورت فراوری مصرف می شوند در زمان رسیدگی کامل می شود و هفته ای یک بار برداشت صورت می گیرد این جوان مینابی بین ۱۵ تا ۲۰ تن محصول فلفل دلمه ای رنگی در هر یکهزار متر از سطح زیر کشت گلخانه برداشت می کند.

علی مصلحی و علی امیری دو جوان اقتصادی نگر شهرستان میناب  با مشارکت یکدیگر بدون دریافت هیچ گونه اعتباری از بانک های عامل و با هزینه شخصی فلفل دلمه ای در  رنگ های سبز، زرد، نارنجی و قرمز در مجتمع کشت و صنعت دلگشا تولید می کنند.

کشت فلفل دلمه از مهر تا آبان ماه و پس از چند روز نشاء به گلخانه اصلی انتقال داده میشود و برای یک سال از آن محصول برداشت می شود.

مصلحی با نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی و فرهنگ کار و تلاش در منطقه با کشت فلف دلمه ای در گلخانه ای به مساحت توانسته ۳۰ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی انجام دهد.

انتهای پیام/ز

ارسال نظرات