صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 27 May 2023
نماینده پلیس امنیت اراک گفت: خانواده ها با بی‌توجهی به نقش‌ها و مسئولیت‌های تربیتی خود نسبت به فرزندان سبب افرایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می شوند.
کد خبر: ۸۸۳۴۵۳۸
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج مرکزی؛ محمدرضا رادفر ظهر امروز در جلسه جلسه ارتقاء امنیت اجتماعی و اخلاقی شهرستان که در فرمانداری اراک برگزار شد با اشاره به آسیب های اجتماعی گفت: جرایم اخلاقی در تمام جوامع وجود دارد و در آسیب‌های اجتماعی مقصر اصلی خانواده ها هستند که با بی توجهی به فرزندان خود سبب افرایش این آسیب در جامعه می شوند.

وی افزود: آسیب‌های اخلاقی در بین جوانان بسیار زیاد است در این حیطه فقط نیروی انتظامی نمی تواند دست به کار شود بلکه کمک دیگر دستگاهها را نیز می طلبد.

نماینده پلیس امنیت اراک تصریح کرد: آن رفتاری که می‌تواند معضلات فرهنگی را از بین ببرد کار فرهنگی است نخبگان و هنرمندان، علما، حوزویان و دانشگاهیان همه باید در تولید برنامه‌های صحیح فرهنگی کمک کنند و به مردم مسائل فرهنگی را آموزش دهند. امر به معروف و نهی از منکر را باید به روش درست در جامعه پیاده کنیم.

وی با بیان این‌که «همه عقلای جامعه می‌دانند در خصوص موارد فرهنگی برخورد صرفا پلیسی جواب نمی‌دهد» گفت: ‌برخورد صرفا پلیسی با مقوله فرهنگ نه تنها کار را درست نمی‌کند بلکه سبب می‌شود ناهنجاری‌ها به لایه‌های پنهان جامعه بروند و این زخم‌های پنهان بالاخره یک زمانی سر باز می‌کند و کل جامعه را فرا می‌گیرد.

فضای مجازی تهدیدکننده کارکرد خانواده

اشرف بهادری نیز در این جلسه گفت: وقتی کارکردهای اجتماعی، روانی و غیره خانواده مورد تهدید قرار می‌گیرد آسیب‌ها را به‌دنبال دارد که یکی از این آسیب‌ها معضل طلاق است. تهدیدکننده‌ کارکردهای خانواده موارد متعددی است که فضای مجازی یکی از تهدیدکننده‌های اصلی محسوب می‌شود که فضای فردی و فردگرایی را به‌جای جمع‌گرایی ترویج می‌دهد.

عضو شورای شهر اراک تصریح کرد: برنامه‌های ماهواره‌ای به‌نوعی با القای فرهنگ غربی شخصیت زن مسلمان را تخریب می‌کند و کاهش ارتباط کلامی درنتیجه استفاده از این فضاها خود یکی از عوامل گرایش افراد به آسیب‌های اجتماعی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک با تاکید بر بیان واقعیت‌ها برای مردم در راستای آگاه‌سازی آنان گفت: نباید واقعیت‌های جامعه را کتمان کنیم. بیان واقعیت‌ها و آگاه‌سازی خانواده‌ها باعث افزایش حساسیت آنها نسبت رفتارهای فرزندان می‌شود و این اطلاع‌رسانی باعث می‌شود که فرزندان خانواده در معرض آسیب و مستعد مراقبت بیشتری شوند.

لزوم ارائه راهکاری برای ترویج حجاب

نماینده سپاه ناحیه اراک نیز در این جلسه گفت: مواد مخدر به عناون اولین صنعت سودآور دنیا است که 4 برابر نفت گردش مالی دارد جوانان وقتی با بیکاری مواجه می شوند به شغل‌های کاذب از جمله توزیع موادمخدر روی می‌اورند.

وی با اشاره به بد حجابی گفت: متاسفانه در جامعه ما بد حجابی گسترش پبدا کرده باید همه دستگاهها دست به دست هم دهند و چاره‌ای اندیشیده شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات