صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
سید هادی بهادری گفت: اکنون که سیاست های دولت جدید نیز در تداوم سیاست های کلان است انتظار می رود در دوره دوازدهم بتوان آثار این تغییر ساختار را بیش از پیش احساس کرد.
کد خبر: ۸۸۶۵۲۰۱
|
۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶

به گزارش خبرگزاری بسیج،  سید هادی بهادری با اشاره به عملکرد مثبت بانک مسکن در چهارساله دولت یازدهم به تغییر اساسنامه بانک مسکن به بانک توسعه‌ای – تخصصی اشاره کرد و گفت: یکی از الزامات توسعه‌ای شدن یک بانک تجاری، ارائه خدمات به بخشی از فعالیت های اقتصادی کشور است که این موضوع در نظام بانکی کشور کمتر دیده می شده و اصولا بانک‌ها در این جهت حرکت نمی کنند اما بانک مسکن در این زمینه توانست پیش قدم باشد.

عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه تعدادی از بانک‌های کشور از جمله بانک مسکن با هدف توسعه یک بخش تاسیس شدند همیشه انتظار بود تا بخش قابل توجهی از تسهیلات و خدمات این بانک در بخش خدمات و تسهیلات پرداخت شود که در این زمینه برنامه‌ها و فعالیت‌های بانک مسکن نشان از این تغییر رویکرد در ٤ سال گذشته نسبت به سال های قبل از آن دارد.

این نماینده مردم در قوه مقننه با تاکید بر اینکه در چهار سال گذشته زیربنای تغییر ساختار بانک مسکن به یک بانک توسعه‌ای - تخصصی مسکن نهادینه شد گفت: اکنون که سیاست های دولت جدید نیز در تداوم سیاست های کلان است انتظار می رود در دوره دوازدهم بتوان آثار این تغییر ساختار را بیش از پیش احساس کرد.

بهادری اظهار امیدواری کرد تا با توسعه بازارهای تامین مالی بخش مسکن، امکان خرید مسکن برای آحاد ملت فراهم شود تا خانه دار شدن دیگر دغدغه هیچ یک از خانواده‌ها به ویژه زوج های جوان نباشد.

وی تنوع بخشی به تسهیلات خرید مسکن و انواع تسهیلات ساخت و ساز را از اقدامات مهم دیگر بانک در دولت یازدهم اعلام کرد و گفت: یکی

از مزیت‌های این تسهیلات قدرت رقابت سود آن با سایر بانک‌ها است به طوریکه پس از 25 سال نرخ سود تسهیلات خرید مسکن در کشور تک رقمی شد و این یک گام بزرگ برای کسانی که که پس انداز اندک داشتند بود.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیش از تسهیلات جدید بانک مسکن برای تامین مسکن اقشار کم درآمد و میان درآمد، نرخ سود این تسهیلات با سایر تسهیلات نظام بانکی کشور برابری می‌کرد اما در دولت یازدهم در سود این تسهیلات بازنگری شد البته انتظار می رود نظام بانکی کشور هر گونه ارائه خدمات مالی مرتبط با بطن جامعه را تسهیل کنند.

وی افزود: امروز هر چند اقدامات بسیاری در زمینه حمایت از خرید مسکن انجام شده اما با توجه به انباشت نیاز مردم و تقاضا از سال های گذشته قطعا دولت باید به دنبال افزایش سیاست های تسهیل خرید خانه باشد که بانک مسکن نقش اساسی در این حوزه دارد.

بهادری گفت: هر چند نرخ سود تسهیلات صندوق تسهیلات مسکن یکم تک رقمی و 9.5 درصد است اما یکی از درخواست های خانواده ها و جوانان در مراجعه به نمایندگان مجلس کاهش نرخ سود تسهیلات است که در این زمینه انتظار داریم بانک مسکن اهتمام ویژه برای کاهش سود سایر تسهیلات مسکن داشته باشد.

وی ادامه داد: امروز ازدواج بسیاری از جوانان به تامین مسکن گره خورده است؛ امیدواریم در دولت دوازدهم سیاست‌های بهبود اقتصادی با تمرکز بر جمعیت غالب کشور به عنوان اصل در دستور کار قرار گیرد.

ارسال نظرات