صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 25 May 2023
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی گفت: می‌توان صندوق اشتغال معتادان را با کمک خیرین در استان ایجاد کرد که اگر به جد این صندوق احداث شود می‌تواند مشکلات عدیده‌ای را در این بخش مرتفع سازد.
کد خبر: ۸۸۷۳۶۸۹
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۵

به‎گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شکرالله حسن‌بیگی معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی امروز در جلسه شورای مبارزه با موادمخدر استان مرکزی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی اعضای شورا در بخش اشتغال معتادان بهبودیافته و حمایت از خانوارهای بدسرپرست گفت: مشکلات موجود در این زمینه را بایستی از طرقی نمایندگان استان در سطح ملی پیگیری کنیم تا اگر خلاهای قانونی در این بخش ها وجود دارد مرتفع گردد.

وی افزود: بحث آموزش و اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر را از جمله راهکارهای مهم و جدی در بحث مبارزه با موادمخدر بیان کرد و گفت: ایجاد حساسیت در سطح جامعه و افزایش روحیه مشارکت در سطوح مختلف اجتماع در حوزه مبارزه با موادمخدر باید به جد پیگیری شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی با تاکید بر نقش خانواده‌ها در بحث پیشگیری از مصرف موادمخدر تصریح کرد: بحث مبارزه با مواد مخدر را باید به محیط خانواده‌ها برد و این حساسیت را در خانواده‌ها ایجاد کرد. اگر والدین نیز آگاهی لازم در این زمینه را کسب کنند و بدانند که چه خطری در کمین فرزندانشان قرار گرفته به طور قطع می‌توانند در پیشگیری از مصرف موادمخدر نقش آفرین باشند و به تبع هزینه‌هایی را که در این حوزه بر دولت تحمیل می‌شود را کاهش دهند.

حسن‌بیگی با تاکید بر ضرورت اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر گفت: ایجاد حساسیت در سطح جامعه و افزایش روحیه مشارکت در سطوح مختلف اجتماع از جمله خانواده‌ها، روحانیون و علما، جامعه دانشگاهی، اصحاب رسانه، خیرین و غیره برای اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر امری ضروری است.

وی افزود: طرح «کرامت2» که بناست توسط سپاه و بسیج در بخش مبارزه با موادمخدر در استان اجرایی شود نیز به اجتماعی دن مبارزه با موادمخدر تاکید دارد ولی باوجود اینکه یک طرح جامع و کامل است ولی نیازهایی دارد که بایستی برای رفع این نیازها کمیته‌ای با محوریت سپاه تشکیل شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی به نقش سمن‌ها در بحث مبارزه با موادمخدر اشاره کرد و گفت: سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در تمامی زمینه‌های بازوی توانمندی برای کمک به دولت محسوب می‌شوند.

حسن‌بیگی با اشاره به مشکلات مطرح شده در این جلسه درخصوص اشتغال معتادین گفت: مشکلاتی که در زمینه ضمانت‌ بانکی مطرح شده است تنها مختص استان نیست ولی می‌توان صندوق اشتغال معتادان را با کمک خیرین در استان ایجاد کرد که اگر به جد این صندوق احداث شود می‌تواند مشکلات عدیده‌ای را در این بخش مرتفع سازد.

وی افزود: از شهرداری‌ها و به‌ویژه از شهرداری اراک انتظار می‌رود که کارهای مشارکتی را با ورزش و جوانان برای این هفته مبارزه با موادمخدر داشته باشند و با اجرای برنامه‌های فرهنگی در زمینه مبارزه با موادمخدر گام بردارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات