صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 28 May 2023
مدیر کانون راه‌‌ بر همدان گفت: در کل تاریخ پوشش مردم به عنوان پرچم و نماد و لایه بیرونی فرهنگ آن کشور شناخته شده و مطرح می‌شود که اگر پوشش یک جامعه پوشش نامناسبی باشد مشخص است که هسته فرهنگی آن جامعه مشکل دارد.
کد خبر: ۸۸۸۶۵۶۵
|
۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، ناصر صفری در نشست حلقه مربیان شجره طیبه صالحین سازمان بسیج اصناف همدان اظهار داشت: اگر سیره عملی تمام انبیاء، رهبران دینی و ائمه اطهار(ع) را مطالعه کنیم متوجه می شویم که آنچه از زندگی و شخصیت آنها در ذهن ما بجا مانده گذشت و فداکاری ها و مردم داری‌های آنها است.

وی گفت: اهل بیت(ع) از حق خود می گذشتند برای اینکه در جامعه وحدت حفظ شود و نمونه بارز آن در قرآن در داستان حضرت موسی(ع) و هارون است.

مدیر کانون راه‌‌‌بر همدان با بیان اینکه وحدت و محبت بسیار مهم است، تأکید کرد: وحدت و محبت از عوامل بسیار مهم است و قرآن مدال اخلاق، خلق عظیم به پیامبر(ص) داده است.

وی ادامه داد: اگر روحانیت شیعه امروز اعتباری دارد حاصل قرن ها پیشتازی در خدمات اجتماعی و مذهبی است که روحانیت داشته است.

صفری در خصوص عفاف و حجاب تصریح کرد: آنقدر که دشمن اهمیت مسأله عفاف و حجاب را تشخیص داد و روی آن کار کرد و ثمرات آن را دید ما توجه نکردیم.

وی در ادامه افزود: بی حجابی که امروز سبب نگرانی ما و مسئولین شده یک جریان حساب شده ای است که متأسفانه جریان فرهنگی آن توسط دشمن انجام گرفته و ناکارآمدی نظام را به دست گرفته است.

مدیر کانون راه‌‌‌بر همدان عنوان کرد: ما کوتاهی هایی در آموزش حجاب در دوران ابتدایی داشته ایم که باید مطالبی را درخور دانش آموزان آموزش می دادیم؛ اگر ما مسأله حجاب را به عنوان یک امر شرعی، اجتماعی و سیاسی در نظر می‌گرفتیم هیچگاه به این مشکل برنمی خوردیم.

وی در خصوص مقوله «چهارشنبه سفید»، بیان کرد: دشمن با ادبیات مظلومانه «چهارشنبه سفید» را مطرح می کند و از این طریق می خواهد جامعه را به انحراف بکشد و بی حجابی را رواج دهد.

صفری گفت: در کل تاریخ پوشش مردم به عنوان پرچم و نماد و لایه بیرونی فرهنگ آن کشور شناخته شده و مطرح می‌شود که اگر پوشش یک جامعه پوشش نامناسبی باشد مشخص است که هسته فرهنگی آن جامعه مشکل دارد.

* چادر بیش از عبای روحانیت بُرد، دارد

وی با بیان اینکه اتصال عوام مردم با آن هسته مرکزی و آن نظام باوری قطع شده که به این رفتار ناهنجار منجر شده است، اضافه کرد: هر رفتار غیردینی به خاطر ضعف ایمان است، ایمان فرد بی حجاب لنگ تضادهای رفتاری افراد متدین جامعه است و یا به دلیل گرایش فطری عمومی که در انسان ها وجود دارد که می خواهند خود را همرنگ جماعت کنند که این گرایش فطری به مراتب از انگیزه آنها بالاتر است.

مدیر کانون راه‌‌ بر همدان ابراز داشت: امروزه حجاب یا نگاه فقهی است که معتقدین آن از نظر فقهی حجت بر همه تمام شده است یا مشکل کلامی جدید و فمنیستی است که درصد بسیاری را به خود اختصاص نداده و یا تأثیری که حجاب در اجتماع دارد تحریک هیجانات جنسی در اجتماع است و برایش حجاب و طهارت نسل در درجه اول اهمیت است.

وی در ادامه افزود: در حکومت دینی حجاب به عنوان یک نماد سیاسی و مستمسک کار می کند و ما به آن به صورت نسبی نگاه می کنیم؛ امروز این تقابل که در خیابان ها و میدان های ما ایجاد شده همین است که دشمن در مکان‌هایی مانند مراکز خرید که مراکز اصلی شهر است بیشتر جولان می دهد.

صفری گفت: امروز روزی است که زنان محجبه ما باید در خیابان ها رژه بروند و این چادر که نماد پرچم است را به اهتزاز درآورند، چادر بیش از عبای روحانیت بُرد، دارد.

وی افزود: روحانیت و مسئولین شهر و نظامیان باید بیشتر در شهر ظاهر شوند و امر به معروف و نهی از منکر کنند چراکه بیشتر تأثیرگذار است.

مدیر کانون راه‌‌ بر همدان بیان کرد: کسانی که از راه صحیح این پوشش را انتخاب کرده اند این بهتر است و برای به اهتزاز درآوردن پرچم اسلام باید در جامعه ظاهر شوند و علمای ما مانند قدیم در جامعه ظاهر شوند چون بسیار مؤثر است چراکه امر به معروف و نهی از منکر و جاذبه و دافعه هر دو برای جامعه مفید است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات