صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 26 May 2023
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: این واقعیت که در حوزه صادرات مکانیزم جایزه صادراتی، مکانیزمی عملا مختل شده است که هیچ وقت نتوانست این ابزار باعث تشویق و ترغیب رونق صادرات کشور شود.
کد خبر: ۸۸۹۹۹۸۷
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۴

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علی‌اکبر کریمی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در شورای گفت‌و‌گوی دولت با بخش خصوصی را یکی از اقدامات مناسب ارزیابی کرد و گفت: این شورا که در سال‌های اخیر در کشور شکل گرفت تا در فضایی دوستانه و فرصت مناسب درد دل‌ها و مسائل و مشکلات بخش خصوصی را بشنویم و از تمامی ظرفیت‌ها اعم از قوانین و مقررات در دولت برای حل این مشکلات بهره بگیریم.

وی افزود: این واقعیت که در حوزه صادرات مکانیزم جایزه صادراتی، مکانیزمی عملا مختل شده است که هیچ وقت نتوانست این ابزار باعث تشویق و ترغیب رونق صادرات کشور شود. چراکه منابع مالی لازم برای تامین و پرداخت جوایز صادراتی هیچ گاه از یک منبع مطمئن پیش‌بینی نمی‌شد و به اعتبارات دولتی متصل بود این در حالیست که اعتبارات دولتی هم با مشکلاتی مواجه می‌شد تا جایی که هستند مواردی که با گذشت چندین سال هنوز موفق به دریافت این جایزه خود نشده‌اند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرحی در قانون برنامه ششم توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در مجلس ارائه ولی متاسفانه این طرح در کمیسیون تلفیق مصوب نشد. براساس این طرح قرار بود درصد معینی از مجموعه واردات کشور مالیات اخذ شود و این مالیات به طور اختصاصی منبع مالی جوایز صادراتی شود.

کریمی ادامه داد: این موضوع در کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است و امیدواریم در قالب یک طرح مجزا تهیه و به سرانجام برسد، قدمی بزرگ است که جوایز صادراتی به منبع واردات متصل شود. محصولات نهایی ساخته شده که در حال رقابت با محصولات تولید داخلی است باید هدف اخذ مالیات باشد و مواد اولیه و کالا‌های واصل که در تولید استفاده می‌شوند باید مستثنی قرار گیرد.

وی در زمینه فرآیند‌های صادرات استان، گفت: شرکت‌های مدیریت تخصصی صادرات در استان شکل گرفته و می‌توانند با تلاش بیشتر و تقویت شرکت‌ها به صورت ویژه در زمینه کالا‌های خاص و پر تیراژ برای پشتیبانی از صادرات کالا‌های عام در مواصل بازار‌های صادراتی جهان می‌توانند نقش موثری داشته باشند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موضوع آموزش بسیار حائز اهمیت است. افرادی که قصد ورود به دنیای صادرات را دارند و حتی افراد باسابقه باید تحت آموزش قرار بگیرند که صادرات هدفمند و مستمر انجام شود و بتوانیم رقابت قابل قبولی با دیگر کشورها داشته باشیم.

کریمی در ادامه با تاکید بر لزوم پشتیبانی بانکی از صادرکنندگان گفت: تقویت مالی صادرکنندگان یکی از گلوگاه‌های صادرات کشور است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات