صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
آژانس بین‌الملل انرژی اعلام کرد: تعداد خودروهای پاک در سال ۲۰۱۶ به ۲ میلیون دستگاه افزایش یافت که 40 درصد آنها در چین تولید می‌شود.
کد خبر: ۸۹۰۵۲۰۸
|
۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۲

به گزارش خبرگزاری بسیج، آژانس بین‌المللی انرژی طی گزارشی با نام «چشم‌انداز جهانی خودروهای الکتریکی» اعلام کرد: پس از آنکه در سال 2016 شاهد افزایش چشمگیر تولید خودروهای برقی رد جهان بودیم تعداد این خودروها به میزان قابل توجهی افزایش یافت و در سال 2016 به 2 میلیون دستگاه رسید.

در این گزارش آمده است در سال 2016 نیز چین با اختصاص 40 درصد کل خودروهای برقی تولیدشده در جهان، بزرگ‌ترین بازار خودروهای الکتریکی در جهان بود.

در حال حاضر چین 200میلیون دوچرخه الکتریکی و 300 هزار اتوبوس الکتریکی دارد که با فاصله زیادی کشور پیشگام در زمینه الکتریکی کردن حمل و نقل است.

در حال حاضر چین، آمریکا و اروپا بزرگ‌ترین بازارهای خودروهای الکتریکی در جهان محسوب می‌شوند که 90 درصد کل تولید خودروهای الکتریکی تولیدشده در جهان در این بازارها به فروش می‌رسد.

نروژ نیز یکی از کشورهایی است که استقبال زیادی از خودروهای الکتریکی کرده است به‌گونه‌ای که 29 درصد سهم بازار خودرو در این کشور در اختیار خودروهای برقی است.

هلند و سوئد نیز از جمله بازارهای پرفروش برای خودروهای برقی محسوب می‌شوند.

بر اساس چشم‌انداز موجود تا سال 2020، تعداد خودروهای برقی 9 تا 20 میلیون دستگاه در جهان خواهد رسید و تا سال 2025 این تعداد به40 تا 70 میلیون دستگاه خواهد رسید که این آمارها بر اساس چشم‌انداز ارائه‌شده از سوی شرکت‌های بزرگ تولیدکننده خودرو به دست آمده است.

علی‌رغم رسیدن تعداد خودروهای الکتریکی به رقم 2 میلیون دستگاه در سال 2016 آنها هنوز سهم بسیار کمی از خودروهای سبک جهان را به خود اختصاص داده‌اند؛ چراکه تعداد خودروهای الکتریکی تنها 0.2 درصد از کل خودروهای سبک جهان است.

در حال حاضر تعداد خودروهای برقی در جهان تا رسیدن به رقمی که امکان محدود کردن روند افزایشی دمای کره زمین ناشی از انتشار گازهای گلخانه‌ای را فراهم کند، فاصله زیادی دارد.

به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی درصورتی‌که بخواهیم افزایش دمای کره زمین را به کمتر از 2 درجه سلسیوس تا سال 2100 محدود کنیم، باید تعداد خودروهای الکتریکی در جهان به 600 میلیون تا سال 2040 برسد.

از سوی دیگر بسیاری از شهرها در جهان اقدامات قابل توجهی را برای تشویق مردم برای استفاده از خودروهای الکتریکی انجام داده‌اند، آمستردام، پاریس و لندن از جمله 14 کشور بزرگ جهان هستند که اقدامات خوبی را برای ترویج استفاده از خودروهای الکتریکی انجام داده‌اند.

در حال حاضر کمپینی برای ترویج استفاده از خودروهای الکتریکی تشکیل شده که هدف از این کمپین رساندن سهم خودروهای الکتریکی از کل فروش خودروها سبک به 30 درصد در سال 2030 است.

در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین موانع بر سر راه ترویج استفاده از خودروهای الکتریکی بالا بودن قیمت باتری‌های ذخیره نیروی آنهاست که با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن تیراژ تولید آنها این مشکل هم به‌تدریج از بین خواهد رفت.

ارسال نظرات