صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 25 May 2023
خیار حاوی ۲۷۳ میلی گرم پتاسیم است که این ماده معدنی باعث تنظیم رسانش الکتریکی در قلب شده و از ضربان قلب نامنظم جلوگیری خواهد کرد.
کد خبر: ۸۹۰۶۹۸۴
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، خیار و گوجه فرنگی تقریبا در تمام فصول سال در دسترس است. از این دو ماده غذایی می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد. خیار و گوجه فرنگی حاوی مواد مغذی سالمی بوده، به طوریکه وزارت کشاورزی امریکا نیز بر مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات در یک رژیم غذایی متعادل تاکید کرده است.

کالری گوجه فرنگی و درشت مغذی ها

یک گوجه فرنگی متوسط به قطر ۶.۳ سانتی متر ۲۲ کالری دارد که تقریبا معادل یک درصد از کل رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری است. همچنین حاوی ۴.۸ گرم کربوهیدرات و ۱ گرم پروتئین بوده که این میزان از پروتئین به هضم و گوارش کربوهیدرات کمک می کند. گاهی اوقات کربوهیدرات به سرعت وارد جریان خون می شود که منجر به افزایش قندخون و سپس افت آن شده که برای سوخت و ساز بدن مضر است. ۱.۵ گرم فیبر موجود در گوجه فرنگی باعث حس سیری و کاهش اشتها شده و از زیاده روی در مصرف غذاهای ناسالم و پرکالری جلوگیری می کند.

پتاسیم، ویتامین و آب موجود در گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ۲۹۲ میلی گرم پتاسیم دارد که باعث حفظ تعادل مایعات در بدن می شود. افزایش بیش از حد مایعات در بدن موجب افزایش فشار خون شده که عاملی در ابتلا به بیماری قلبی محسوب می شود. همچنین حاوی ۱۷ میلی گرم ویتامین C است که به حفظ سلامت پوست کمک کرده و مانع از پیری زودرس می شود. رنگ گوجه فرنگی نشانه وجود بتاکاروتن یا پیش ساز ویتامین A بوده، همچنین بدن انسان روزانه به ۵۰۰۰ واحد بین الملل ویتامین A نیاز دارد که گوجه فرنگی حاوی ۱۰۲۵ واحد بین الملل از این ویتامین یا ۲۰ درصد ارزش روزانه است. این ماده غذایی همچنین به هیدراته شدن بدن کمک می کند زیرا به طور متوسط ترکیبات گوجه فرنگی حاوی ۹۴ درصد آب است.

کالری خیار و ریزمغذی ها

یک خیار متوسط تقریبا کمتر از ۱ درصد کالری از یک رژیم معمولی را شامل می شود. همچنین ۱.۲ گرم پروتئین موجود در خیار در مقایسه با منابع پروتئینی اصلی از جمله گوشت با میزان پروتئین ۲۰ گرم، قابل توجه نیست اما می تواند به حفظ انرژی کمک کند. کربوهیدرات و فیبر موجود در خیار به ترتیب ۴.۳ و ۱.۴ گرم است. کربوهیدرات منبع اصلی انرژی بوده و فیبر نیز در سلامت سیستم گوارشی موثر است.

پتاسیم و آب موجود در خیار

خیار حاوی ۲۷۳ میلی گرم پتاسیم است که این ماده معدنی باعث تنظیم رسانش الکتریکی در قلب شده و از ضربان قلب نامنظم جلوگیری خواهد کرد. همچنین هر خیار حاوی ۹۷ درصد آب است.

منبع: نسخه

ارسال نظرات