صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به اینکه پژوهش‌ها باید پر محتوا و مفید باشد، گفت: باید تلاش کنیم اندک بودجه‌ای که برای فعالیت‌های پژوهشی هزینه می‌شود موازی نبوده و پژوهش‌های تکراری انجام ندهیم.
کد خبر: ۸۹۶۲۷۹۹
|
۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی ظهر امروز در همایش اخلاق پژوهشی که در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) قم برگزار شد، با اشاره به اینکه آموزش رکن اصلی مراکز علمی است، اظهار کرد: فارغ التحصیلانمراکز علمی انگیزه بسیار زیادی برای انجام فعالیت‌های پژوهشی دارند که همه ما وظیفه داریم این انگیزه را به فعالیت‌های پژوهشی تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه شیعه پرچمدار تحقیق و پژوهش در تمام مذاهب اسلامی است، عنوان کرد: دریای گسترده معانی و معارف اسلامی به دست مسلمانان رسیده است ولی متاسفانه بسیاری آن‌ها پژوهش نشده و مباحث علمی آن همچنان کشف نشده است که طلاب باید به پژوهش در این عرصه اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به پژوهش تاکید بسیاری دارند، مطرح کرد: میزان پژوهشی که امروزه در حوزه علمیه انجام می‌شود بسیار بیشتر از گذشته است و در برخی از انتشاراتی‎‌ها هر روز یک کتاب از پژوهش‌های طلاب و اساتید منتشر می‌شود ولی برای اینکه به نتایج مطلوب دست‌یابیم نیازمند تلاش بیشتری هستیم.

وی با بیان اینکه وضعیت پژوهش را نباید با زمان قبل انقلاب مقایسه کنیم، خاطرنشان کرد: امروزه در یک مسابقه به شدت نفس‌گیر و سخت قرار گرفتیم و دشمنان ما تمامی تلاش خود را می‌کنند تا اسلام و تشیع را نابود کنند و حرکت پژوهشی که در حوزه‌های علمیه انجام می‌شود بسیار کند و نگران کننده است.

حجت الاسلام والمسلمین مدنی با اشاره به اینکه پژوهش‌ها باید پر محتوا و مفید باشد، تصریح کرد: باید تلاش کنیم اندک بودجه‌ای که برای فعالیت‌های پژوهشی هزینه می‌شود موازی نبوده و پژوهش‌های تکراری انجام ندهیم.

وی از برگزاری دوره تربیت محقق با شرکت بیش از 200 نفر از طلاب یاد کرد و گفت: در جامعه الزهرا(س) باید ضعف‌های خود را شناسایی کرده و آسیب‌های خود را برطرف کنیم که یکی از بزرگترین ضعف‌های این حوزه فعالیت‌های پژوهشی است که شرایط مطلوبی نداشته و به میزان مناسبی انجام نمی‌شود.

مدیر جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه گروه‌های علمی جامعه الزهرا(س) به برگزاری جلسات مشترک علمی پژوهشی موظف شدند، یادآور شد: در جامعه الزهرا(س) باید به تعداد گروه های علمی مجله پژوهشی داشته باشیم که هر روز به چاپ برسند و طلاب بتوانند دست به قلم شده و حاصل پژوهش‌های خود را در قالب این مجلات در اختیار مردم قرار دهند.

ارسال نظرات