صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 28 May 2023
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی را با وحدت های سه گانه در حوزه و دانشگاه، وحدت شیعه و سنی و نیز وحدت اقوام و مذاهب به پیروزی رساند.
کد خبر: ۸۹۶۶۲۱۸
|
۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب در نشست علمی تخصصی فرهنگ تعایش و گفتگو که در پردیس دانشگاه ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی را با وحدت های سه گانه در حوزه و دانشگاه، وحدت شیعه و سنی و نیز وحدت اقوام و مذاهب به پیروزی رساند.

وی، با اشاره به مقایسه ایران با کشور مصر که جمعیت ۸۰ میلیونی دارد، افزود: کشور مصر را می توان با ایران اسلامی در دو مورد مقایسه کرد که دارای ۸۰ میلیون جمعیت با اکثریت مسلمان است، اگر تشیع بر مصر حاکم بود این بلاهایی که امروزه شاهد آن هستیم بر سر مردم آن نمی آمد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با بیان اینکه هیچ کشتاری علیه مسیحیان در ایران انجام نشده است، تاکید کرد: تاریخ هیچ گونه مسیحی کشی را در ایران نشان نداده اما در مصر بارها مسیحیان مورد کشتار و قتل قرار گرفته اند، چرا که اگر فاطمیین می توانستند تشیع را در این کشور حاکم کنند، شاهد کشتار مسیحیان کشورشان نمی شدند.

وی، با مقایسه انقلاب مصر و ایران افزود: زمانیکه «حسنی مبارک» سقوط کرد مردم مصر انقلاب کردند، اما اگر «مرسی» تنها یک صدم عقلانیت امام خمینی (ره) را در استفاده از نیروهای تمام احزاب و جریان ها بکارگیری می کرد، دوباره این حکومت به دامان استبداد باز نمی گشت.

حجت الاسلام نواب، با بیان اینکه ارومیه لبنان ایران است، اضافه کرد: وجود تنوع قومیتی و حضور همگانی اقوام و ادیان در آذربایجان غربی اعم از شیعه، سنی، مسیحی، آشوری و …که در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیزی دارند و طبیعت بکر و زیبای این شهر، ارومیه را به لبنان ایران تبدیل کرده که همواره باعث خیر و برکت ایران اسلامی است و حتی بارش های آسمانی نیز از این نقطه آغاز و به سایر مناطق کشور پراکنده می شود.

وی، با تاکید بر اینکه باید خودبرتر بینی و منیت را فراموش کنیم، تصریح کرد: اگر آداب گفتگو و تعامل را در سخنرانی با دیگران رعایت کنیم می توانیم با آرامش زندگی کنیم و بر همه مشکلات فائق آییم.

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با اشاره به خاستگاه علامه های بزرگی همچون علامه طباطبایی، علامه دهخدا، علامه جعفری که آذربایجان است، گفت: زمانیکه آیت الله طباطبایی آیات کتاب بودا را مطالعه می کردند فرمودند اینها زمینی نبوده و کلام خداوند است.

وی، ادامه داد: ما نیز هنگامی که در دانشگاه ادیان و مذاهب آیات کتب بودا و هندو را ترجمه می کنیم متوجه شدیم این سخنان شبیه آیات قرآن است که کلام خداوند است.

حجت الاسلام نواب، با اشاره به سفرهای خود به برخی از کشورهای اسلامی و زندگی مسالمت آمیز مسلمانان در کنار دیگر ادیان، اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ میلیون مسلمان که ۴۰ میلیون نفر آن ها شیعه هستند میان جمعیت یک میلیاردی هند زندگی مسالمت آمیز در کنار سایر ادیان هندی دارند و باید به آنان احترام بگذارند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، افزود: ایرانیان در کشور برمه بیش از ۳۰۰ سال است که میان مردم این کشور زندگی و تعامل خوبی دارند و ما در سفر خود در دیدار با اصفهانی های مقیم برمه متوجه خوش رفتاری مسلمانان با دیگر اقوام در این کشور شدیم.

 

 

ارسال نظرات