صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 24 May 2023
یحیی رحمتی مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان در نشست رسانه‌ای چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم، از قطعی شدن حضور 16 گروه در چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو در زنجان خبر داد.
کد خبر: ۹۰۱۰۲۵۳
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان،  یحیی رحمتی مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان در نشست رسانه‌ای چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم، از قطعی شدن حضور 16 گروه در چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو در زنجان خبر داد،گفت اولین جشنواره بین‌المللی غذای اکو به صورت مشترک و هم‌زمان با جشنواره آش ایرانی در زنجان برگزار شد، افزود: دومین و سومین دوره جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم به صورت جداگانه و با حضور مهمانان خارجی برگزار و مورد استقبال علاقه‌مندان به این جشنواره قرار گرفت مانند جشنواره آش که جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.

او با اشاره به اینکه زنجان به‌عنوان استان برتر در زمینه برگزاری رویدادهای بین‌المللی گردشگري شناخته شده است، تصریح کرد: خوشبختانه برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری هر چه بهتر چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو در زنجان اتخاذ شده و تا به امروز حضور 16 گروه به همراه ایران در این جشنواره که قرار است طی روزهای 11 تا 13 اردیبهشت‌ماه به میزبانی زنجان برگزار شود، قطعی شده و در صورت قطعی شدن حضور ویتنام، تعداد گروه‌های حاضر در این جشنواره به 17 گروه خواهد رسید.

این مسئول با یادآوری اینکه برگزاری سه دوره جشنواره بین‌المللی غذای اکو در زنجان تا به امروز دستاوردهای بزرگی را برای استان به همراه داشته است، ادامه داد: یکی از شرایط ویژه این جشنواره برای شرکت‌کنندگان این است که ارائه غذاهای سنتی که شناسنامه خود آن کشور را به همراه داشته باشند، در این جشنواره اجباری است. همچنین حضور پنج استان برای ارائه غذاهای سنتی در این جشنواره قطعی شده که امکان افزایش این تعداد به 10 استان نیز دور از انتظار نیست.

رحمتی با اشاره به اینکه در کنار برگزاری جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم، شاهد برپایی صنایع‌دستی و محصولات مرتبط با آشپزخانه و حوزه غذا خواهیم بود، اظهار کرد: با توجه به اینکه استان زنجان رتبه اول تولیدات صنایع‌دستی فلزی را در سطح کشور دارد، برگزاری نمایشگاه جنبی به‌ویژه در زمینه تولیدات ظروف می‌تواند توانمندی‌های صنایع‌دستی زنجان را در این حوزه بیش از پیش نمایان کرده و در معرض دید علاقه‌مندان قرار دهد که بی‌شک استقبال از این نمایشگاه نیز پرشور خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان همچنین هدف اصلی از برگزاری این جشنواره را تبدیل قطب غذایی به‌عنوان یک جاذبه گردشگری در استان عنوان و خاطرنشان کرد: زنجان این تجربه بزرگ و موفق را در جشنواره آش که در سطح ملی برگزار می‌شود، به دست آورد و امروز جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم، پا را فراتر گذاشته و قصد دارد این نوع گردشگری را در سطح جوامع بین‌المللی در كشور مطرح کند.

در پایان این نشست از پوستر چهارمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو ـ جاده ابریشم رونمایی شد.

 

ارسال نظرات