صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 20 May 2023
 دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران گفت: قارچ‌های شرکتی، چون در آزمایشگاه‌ها بذرشان اصلاح شده است هیچ مشکلی ندارند و باعث مسمومیت نمی‌شوند و افراد می‌توانند بدون نگرانی از این قارچ‌ها استفاده کنند.
کد خبر: ۹۰۱۹۳۹۷
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۹
 

 

به گزارش  خبرگزاری بسیج، با انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت افراد بر اثر استفاده از قارچ‌های سمی و جان باختن تعدادی از هموطنان در برخی از استان ها، و افزایش شمار مسموم شدگان بر اثر استفاده از این قارچ ها، نگرانی هایی در مردم ایجاد شد که آیا قارچ‌های موجود در سطح شهر نیز می‌توانند برای  آن‌ها مشکل ایجاد کند یا خیر.

در همین راستا حبیب الله عظیمی دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران در گفت و گو با خبرگزاری میزان در خصوص وضعیت قارچ‌های موجود در سطح شهر و قارچ‌های سمی عامل مسمومیت افراد در استان‌های مختلف کشور اظهار کرد: قارچ‌های مسموم کننده مربوط به مراتع، دشت‌ها و کوهستان‌ها بوده است که در فصل بهار به دلیل بارندگی و شرایط اقلیمی به صورت خودرو در این مناطق رشد می‌کنند و مردم با استفاده از آن‌ها دچار مسمومیت شده اند.

وی افزود: با افزایش تعداد مسموم شدگان در سطح کشور احتمال این موضوع نیز وجود دارد که افراد در مناطق مختلف برای کسب درآمد با چیدن این قارچ‌های بدون اطلاع از سمی بدون آن با عرضه در بازارچه‌های محلی باعث مسمومیت تعداد زیادی از مردم شده باشند.

دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران با بیان اینکه قارچ‌های دکمه‌ای سفید رنگ شرکتی موجودر بازار مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کند گفت: این قارچ‌های شرکتی، چون در آزمایشگاه‌ها بذرشان اصلاح شده است هیچ مشکلی ندارند و باعث مسمومیت نمی‌شوند و افراد می‌توانند بدون نگرانی از قارچ‌های شرکتی استفاده کنند.

وی در خصوص شایعاتی مبنی بر اینکه بذر برخی از قارچ‌ها مشکل داشته عنوان کرد: قارچ‌های پرورشی تولید شده در کارخانجات به دلیل انجام آزمایشات مختلف بر روی آن‌ها مشکلی ندارد و  قارچ‌های دکمه‌ای بسته بندی لیبل دار، سلامتشان  تایید شده است.

عظیمی با تاکید بر اینکه بهتر است مردم قارچ‌های متفرقه با ظاهر و رنگ متفاوت مصرف نکنند، گفت: تولید بالای قارچ در کشور با قیمت مناسب نیاز تمام مردم را برطرف می‌کند و بهتر است از مصرف قارچ‌های متفرقه دوری کنند.

ارسال نظرات