صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 16 May 2023
عصر روز گذشته جشنواره غذای سالم، بازی‌های گروهی و اجرای ورزش‌های رزمی با عنوان جشنواره نشاط و تعالی به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر در پارک بهاران شهرستان میبد برگزار شد.
کد خبر: ۹۰۳۷۳۲۹
|
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از میبد، در این جشنواره که به همت موسسه کوثر مسجدالنبی (ص)، پایگاه بسیج چهارده معصوم (س)، پایگاه حره و پاشگاه رزمی شارستان و با حضور دکتر خواجه پور مشاور فرماندار میبد، انسیه فلاح عضو شورای اسلامی این شهرستان و جمع زیادی از بانوان و دختران از ساعت ۱۹ الی ۲۲ در بوستان بانوان پارک بهاران برگزار شد، پخت غذای محلی شهرستان میبد و استان یزد به نام شولی که نوعی آش است و در ترکیبات آن از آرد، چغندر، سبزی آش که عمدتا برگ چغندر و نعناع خشک، سرکه و بنا به سلیقه از حبوبات نیز استفاده می‌شود و نیز پخت نان محلی رکاک که نان محلی بندر عباس و همچنین لارستان است، صورت گرفت.
همچنین از بانوان با شربت آبلیمو و کیک پذیرایی گردید.
این جشنواره همراه با گفتن اذان و اقامه نماز مغرب و عشا، مولودی خوانی و اجرای ورزش‌های کاراته و ژیمناستیک و اجرای بازی‌های محلی با حضور مربیان بود که دختران در سنین مختلف در آن شرکت نموده بودند.
لازم به ذکر است نان محلی رکاک که پخت آن صورت گرفت، ترکیبی از آرد، نمک و آب است که با هم مخلوط و ورز داده می‌شود، سپس خمیر به صورت لایه‌ای نازک روی تابه که بر روی شعله آتش گاز و یا اجاق گذاشته شده است، پهن می‌کنند و در حین پخت ترکیبی از گیاهان دارویی که به صورت مایع است روی خمیر پاشیده می‌شود و پس از پخت، نان را تابه جدا می‌کنند.
البته به نقل از وب سایت آفتاب لرستان، رگاگ انواع متفاوتی دارد و مشتمل بر نان نازک، مهوه، تخم مرغ، کنجد و… است و مهمترین آن یعنی مهوه نیز همه می‌دانند که نوع اصیل آن مشتمل بر ماهی کیلکا، نمک، خردل و… است که طی یک فرایند ویژه تهیه می‌شود و غذایی است که از گذشته می‌گویند برای درمان بعضی بیماری‌های پوستی، گواتر و… بسیار مفید است.
 
ارسال نظرات