صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 23 May 2023
به مناسبت هفته بسیج «جشنواره غذاهای بومی و سنتی»به همت پایگاه شهید فروغی حوزه 216 حضرت زکیه برگزار شد .
کد خبر: ۹۰۸۲۴۸۱
|
۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، به مناسبت هفته بسیج «جشنواره غذاهای بومی و سنتی»به همت پایگاه شهید فروغی حوزه 216 حضرت زکیه برگزار شد.

در ابتدای برنامه خانم موحدی در مورد اهمیت غذاهای سنتی سخنرانی نمودند و سپس مربی رابطین در مورد غذاهای ارائه شده در جشنواره توضیحاتی ارائه نمودند.

این برنامه با هدف ترویج سلامت تغذیه ای آحاد جامعه با کاهش هزینه ها و ارتقای فرهنگ غذاهای بومی و سنتی برگزار گردید. و در پایان جوایزی به رابطین نمونه از نظرغذای برتر اهداء گردید.

خانم موحدی فرمانده ی پایگاه گفت : ملاک بهترین غذا، تهیه ی غذا از مواد اولیه ی سالم و مقوی ، دارا بودن طعم خوب و همچنین تزئین آن میباشد.

ارسال نظرات