صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 25 May 2023
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی از تحقق 61 درصدی اهداف سند تدبیر توسعه استان در سه سال گذشته خبر داد و گفت: در سند جدید یک فصل را به ارزیابی سند قبلی اختصاص دادیم؛ چرا که معتقد به شفافیت هستیم.
کد خبر: ۹۰۸۵۲۹۶
|
۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی استان، داود بهبودی در گفت‌‎وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: از بدو ورود دکتر جبارزاده به عنوان استاندار آذربایجان‌شرقی به دولت تدبیر و امید، این بحث مطرح بود که ما برای این دوره یک برنامه تنظیم کنیم مه اصولا باید می‌توانست چالش‌ها و آسیب‌هایی را که برنامه‌های قبلی داشتند پوشش دهد.
وی افزود: البته در گذشته برنامه‌های زیادی مثل برنامه‌های توسعه پنج ساله، برنامه سند پایه استان، سند آمایش استان و ... تدوین شده است؛ منتها یکی از الزامات این برنامه‌ها اتکاء به منابع دولتی و نفت است؛ نفت هم نوسانات خیلی شدیدی داشته و به هیچ وجه در اختیار ما نیست.
بهبودی بیان کرد: زمانی که برنامه چهارم در سال 83 تصویب می‌شد؛ درآمدهای نفتی ما حدود 20 میلیارد دلار بود و بر اساس آن برنامه نوشتیم؛ در زمان اجرا درآمد نفتی ما به بیش از 100 میلیارد دلار افزایش یافت ولی ما نتوانستیم مدیریت کنیم؛ در نتیجه به فکر تنظیم برنامه به شیوه‌های بهتر و انعطاف پذیرتر افتادیم.
این اقتصاددان ابراز داشت: با آسیب‌شناسی که در مورد روش‌های قبلی به عمل آوردیم، از اقتضائات حال حاضر ما این بود که با توجه به دوره زمانی که در آن قرار داشتیم باید تکیه خود را از منابع دولتی به سمت منابع مردمی منتقل و با رویکرد اقتصاد مقاومتی حرکت می‌کردیم؛ اقتضائات جدیدی شکل گرفته بود و باید این متدولوژی جدید را می‌شناختیم، پیدا می‌کردیم و بر اساس آن برنامه تهیه می‌کردیم.
بهبودی در عین حال خاطرنشان کرد: شیوه برنامه‌ریزی core planning را ما اختراع نکردیم ولی باور داریم که این شیوه را که تجربه‌های موفق بیشتری در گذشته داشته کشف، بومی‌سازی و برای اولین بار در داخل کشور عملیاتی کردیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی به مشارکت کارشناسان، نخبگان، صاحبنظران بخش خصوصی، مجامع صنفی، مراکز علمی و دانشگاهی و دستگاه‌های دولتی در تدوین سند تدبیر توسعه اشاره و اضافه کرد: نخستین پیش شرط عملی شدن برنامه مشارکت فراگیر بود که از مرحله آغاز تا اجرا تداوم می‌یافت.
بهبودی از تحقق 61 درصدی اهداف سند تدبیر توسعه استان در سه سال گذشته خبر داد و گفت: در سند جدید یک فصل را به ارزیابی سند قبلی اختصاص دادیم؛ چرا که معتقد به شفافیت هستیم.
وی در ادامه صحبت‎های خود به بحث حاشیه‎نشینی و بافت فرسوده در استان اشاره و اضافه کرد: 24 درصد تبریز بافت حاشیه‎ای است که بیشتر در قسمت‎های شمالی، جنوب و غرب شهر تمرکز یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی در عین حال خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‎های مهم دولت بحث بازآفرینی شهری است که شامل عملیات کالبدی مثل مسیرگشایی، ساخت و ساز و خدمات نرم‎افزاری است.
بهبودی همچنین توضیحاتی در خصوص میزان و روند پیشرفت پروژه‎های جاده‎ای، ریلی و حمل و نقل استان بویژه متروی تبریز ارائه کرد و ابراز داشت: هر کیلومتر مترو تبریز به قیمت اردیبهشت 250 میلیارد تومان هزینه در برداشت که این عدد در حال حاضر به 400 میلیارد تومان افزایش یافته است

ارسال نظرات