صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
جشنواره غذای سالم با رویکرد آشنایی با آداب، رسوم و فرهنگ قومیت‌های مختلف به همت پایگاه بنت الزهرا (س) حوزه 216 حضرت زکیه (س) با شرکت دانش آموزان مهد و پیش دبستانی بنت الزهرا (س) برگزار شد.
کد خبر: ۹۰۸۶۲۱۵
|
۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲

به  گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، جشنواره غذای سالم با رویکرد آشنایی با آداب، رسوم و فرهنگ قومیت‌های مختلف به همت پایگاه بنت الزهرا (س) حوزه 216 حضرت زکیه (س) با شرکت دانش آموزان مهد و پیش دبستانی بنت الزهرا (س) برگزار شد.

بهرامی مربی مهد بنت الزهرا (س) گفت: این جشنواره در دو بخش غذا و سوغات با رویکرد توجه به آداب، رسوم و فرهنگ قومیت‌های سرزمین پهناور ایران در فضای پایگاه برپا شده بود. 

وی ادامه داد: این جشنواره اقدامی فرهنگی- هنری است که موجب آشنایی دانش‌‏آموزان با غذاهای سالم، مغذی و مقوی می‎شود.

وی عنوان کرد: در این جشنواره مفرح همچنین دانش‎آموزان با هنر آشپزی و پخت غذاهای سالم و ایرانی آشنا شدند.

این مربی، برگزاری اینگونه جشنواره‌ها را یکی از شیوه‎های ترغیب دانش‎آموزان به استفاده از غذاهای خانگی و پرهیز از اغذیه فست فودی و انواع تنقلاتی چرب و شوری دانست که سلامت این نونهالان را تهدید می‌کند.

دانش‌آموزان در این جشنواره با نحوه پخت انواع غذا، شیرینی و دسر محلی قومیت ها آشنا شده و در یک روز به یاد ماندنی تجربه‌ای شیرین از انواع طعم و مزه‌های غذا داشتند.

بهرامی از اجرای برنامه های فرهنگی بیشتر با هدف ارتقای سطح نشاط اجتماعی در آینده خبر داد و گفت: برگزاری برنامه های فرهنگی بسیاری در برنامه این پایگاه است و ایجاد نشاط اجتماعی با همکاری مردم به عنوان یک هدف دنبال خواهد شد.

وی افزود: قرار است بستر برگزاری چنین برنامه هایی توسط امام جماعت مسجد جامع امام حسن مجتبی (ع) - دهقانویلا فراهم شود، اما اجرای کامل برنامه توسط خود دانش آموزان باشد.

بهرامی همچنین از برگزاری جشنواره بازی های محلی در پایگاه بنت الزهرا (س) در آینده ای نزدیک خبر داد.

 

 

خبرنگار بسیجی : فوج

ارسال نظرات