صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 27 May 2023
یک دکترای تخصصی بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی گفت: با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی مناسب و سالم می‌توان سیستم ایمنی بدن را تقویت و در نتیجه از بروز بیماری‌های سرطانی پیشگیری کرد.
کد خبر: ۹۱۰۶۳۵۰
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج،کیوان بهرامی با اشاره به اینکه بیماری‌های سرطانی اغلب بر اثر سبک زندگی نادرست بروز می‌کنند، اظهار کرد: با رعایت یک سری موارد بهداشتی و حرکت به سمت زندگی سالم از قبیل نکشیدن سیگار، نخوردن مشروبات الکلی، انجام تمرینات ورزشی و داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب می‌توان خطر بروز سلول‌های سرطانی و پیشرفت آن‌ها را کاهش داد.

 

وی تصریح کرد: یکی از بهترین راهکارها برای کاهش ابتلاء به سرطان، استفاده از مواد غذایی ضد سرطان در رژیم غذایی روزانه افراد است، برخی از مواد غذایی که سبب ایجاد سلول‌های سرطانی می‌شوند را باید از عادات غذایی روزانه خود حذف کنیم.

 

 

این مدرس دانشگاه، بیان کرد: با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی مناسب و سالم می‌توان سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم و در نتیجه از بروز بیماری‌های سرطانی پیشگیری کرد.

بهرامی عنوان کرد: مواد غذایی گیاهی شامل سبزیجات و میوه‌جات، غلات کامل سبوس‌دار و انواع مغزها هستند، این مواد غذایی سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان بوده و می‌توانند اثرات منفی رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی کنند.

وی ذکر کرد: به هنگام صرف صبحانه از میوه‌جات، انواع مغزها و جو پرک شده استفاده کنید و همچنین برای ناهار اگر از ساندویچ استفاده می‌کنید آن را پر از کاهو و گوجه‌فرنگی کرده، در سالاد خود از انواع لوبیا، نخود و سایر سبزیجات استفاده و از نان‌های قهوه‌ای برای درست کردن ساندویچ استفاده کنید.

مصرف گوشت را کاهش دهید

دکترای تخصصی بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی، در کردستان، افزود: تحقیقات نشان می‌دهد خطر ابتلاء به سرطان در افراد گیاه‌خوار، نسبت به افرادی که گوشت‌خوار هستند ۵۰ درصد کمتر است، چرا که گوشت فاقد فیبر و یا ترکیبات مفید ضد سرطان است، از طرفی گوشت حاوی چربی‌های اشباع است که برای سلامتی مضر می‌باشد، در واقع استفاده از مواد غذایی حاوی چربی می‌تواند سبب تشکیل مواد سرطان‌زا در بدن شود.

بهرامی خاطرنشان کرد: بهتر است مصرف گوشت قرمز را کمتر و در عوض سایر مواد غذایی حاوی پروتئین را بیشتر مصرف کنید.

وی در پایان یادآور شد: مصرف مواد غذایی گیاهی و سبزیجاتی که حاوی پروتئین است را افزایش دهید، تا پروتئین کافی را به بدن خود برسانید، حبوبات حاوی پروتئین و جایگزین مناسبی برای گوشت هستند از جمله انواع ماهی، بوقلمون و مرغ از گوشت‌های کم چربی بوده و می‌توان از آن‌ها بیشتر استفاده کرد.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات