صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 24 May 2023
حجت الاسلام والمسلمین عباسی زبان فارسی را زنده ترین زبان کلاسیک جهان دانست و گفت: زبان فارسی حامل فرهنگ و دریچه ای برای ورود به دنیایی از معارف است؛ این زبان بعد از اسلام با فرهنگ دینی و اسلامی در هم آمیخته، در خدمت معارف ناب الهی قرار گرفته است.
کد خبر: ۹۱۱۱۶۱۱
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶

به گزارش  سرویس  طلاب  و روحانیون خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام والمسلمین عباسی در آئین افتتاح کتابخانه و نمازخانه جدید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المصطفی، ضمن گرامیداشت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با بیان این که جامعة المصطفی یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است، اظهارداشت: این انقلاب پس از عبور از گردنه های مختلف و مسیرهای خطرناک، امروز به چنان بالندگی رسیده که در دنیا نورفشانی می کند.

رئیس جامعةالمصطفی افزود: جامعة المصطفی و مجموعه های آموزشی و پژوهشی مرتبط با آن در سراسر جهان، نقطه عطفی را در تاریخ معاصر جهان اسلام به ویژه ایران اسلامی ایجاد نموده اند.

وی با بیان این که حوزه های علمیه از دیرباز توجه ویژه ای به عرصه های بین المللی داشته اند، خاطرنشان کرد: کمیت و کیفیتی که امروز در جامعةالمصطفی شاهد هستیم، هیچگاه در تاریخ حوزوه های علمیه مشاهده نشده است؛ این مهم به برکت انقلاب اسلامی است.

وی به اقتضائات استقبال از ملیت ها، زبان ها و فرهنگ های مختلف اشاره نمود و خاطرنشان کرد: آشنایی با زبان آموزشی یک مجموعه، از پیش نیازهای مهم است؛ این امر از ابتدای شکل گیری جامعةالمصطفی و اسلاف المصطفی در قالب دوره تمهیدی و دوره ورودی در نظر گرفته شده بود که در طی این چهار دهه فراز و فرودهای مختلفی را به خود دیده، تجربه های مختلفی را کسب نموده است.

حجت الاسلام والمسلمین عباسی تأکید کرد: تجربه های متراکم امروز در مرکز آموزش زبان و معارف جامعة المصطفی، محصول چهار دهه تجربه اندوزی اساتید، مدیران و کارشناسان این حوزه است.

رئیس جامعةالمصطفی ابراز داشت: تمام مراکز بین المللی بخش ویژه ای را بر اساس سطوح مختلف تحصیلی مدنظر قرار داده، انواعی از آموزش زبان را با استانداردهای تخصصی و مطابق با نیازها طراحی و ارائه می کنند.

وی با تأکید بر این که زبان فارسی نیازمند استاندارد سازی ها و تعریف مقاطع و دوره هاست، تصریح کرد: جامعةالمصطفی یکی از مهمترین مراکز آموزش زبان فارسی در جهان است که از لحاظ کمیت و کیفیت، نمی توان نظیری برای آن پیدا کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین عباسی خاطرنشان کرد: زبان فارسی، یکی از چهار زبان کلاسیک جهان شناخته می شود؛ زبان فارسی به عنوان زبان کهن از ادبیاتی غنی و تجربه طولانی تاریخی برخوردار است.

رئیس جامعةالمصطفی زبان فارسی را زنده ترین زبان کلاسیک جهان دانست و ابراز داشت: زبان فارسی حامل فرهنگ و دریچه ای برای ورود به دنیایی از معارف است؛ این زبان بعد از اسلام با فرهنگ دینی و اسلامی در هم آمیخته، در خدمت معارف ناب الهی قرار گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به این که بعد از انقلاب اسلامی، زبان فارسی به عنوان زبان انقلاب نیز شناخته می شود، اظهار داشت: انقلاب اسلامی که موجبات افتخار تمام پیروان الهی را فراهم نموده، زبان فارسی را به عنوان دومین زبان ورود به دنیای آموزش های اسلامی، بازتولید نموده است.

وی به تاسیس و راه اندازی بیش از 400 رشته و گرایش در جامعةالمصطفی اشاره نمود و اظهار داشت:  زبان فارسی به عنوان پیش نیاز آموزشی جامعةالمصطفی، در دنیای اسلام به عنوان زبان شناخته شده ای مطرح بود؛ ولی از دو قرن پیش، با نفوذ استعمار این زبان با هجمه هایی روبرو و در منطقه شبه قاره، زبان انگلیسی جایگزین آن شد.

رئیس جامعةالمصطفی با بیان این که شبه قاره آثار و شعرای فروانی را در حوزه زبان و ادبیات فارسی تربیت نموده است، اظهار داشت: تا دو قرن پیش زبان فارسی به عنوان زبان رسمی بسیاری از مناطق اسلامی شناخته می شد.

وی در ادامه با اشاره به این که مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، سبک، شیوه و اسلوب خاص خود را در ارائه مباحث آموزشی دنبال می کند؛ تصریح کرد: تدوین تولیدات پژوهشی اعم از کتاب های نو با روش ها و بر اساس نیازهای جدید، از مهمترین هدفگذاری هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش حوزه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین عباسی در پایان به ملزومات صفِ محوری در جامعة المصطفی نیز اشاره نمود و یادآور شد: صف محوری باید بتواند  فکر، اندیشه و سبک خاصی را برای استفاده دیگران تولید و تجربه های اموزشی را به درستی ارائه نماید

ارسال نظرات