صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 30 May 2023
استاندار خراسان رضوی گفت: آسیب های اجتماعی فزاینده است و خراسان رضوی رتبه نخست آسیب های اجتماعی در کشور را داراست.
کد خبر: ۹۱۲۰۸۷۷
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴
به گزاشر خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ علیرضا رزم حسینی در جلسه شبکه جامع دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: تلاش برای تشکیل شبکه جامع دانشگاه‌ها و ایجاد وحدت رویه بین مراکز آموزش عالی اقدامی مثبت و قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه برای افزایش ارتباط دانشگاه‌ها با حاکمیت و دستگاه‌های اجرایی آمادگی داریم، افزود: در شرایط کنونی نیاز است که دانشگاه به متن مردم ورود کنند چرا که اگر ظرفیت مردمی را ازدست بدهیم جمهوری اسلامی هیچ پشتوانه دیگری نخواهد داشت.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: آمادگی داریم پروژه محور زمینه مشارکت دانشگاه‌ها در امور اجرایی را فراهم کنیم به طور مثال کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از برنامه‌های اصلی مدیریت استان به شمار می‌رود و اگر دانشگاه‌ها آمادگی داشته باشند، می‌توانیم زمینه مشارکت آن‌ها را در این زمینه فراهم کنیم.

وی در ادامه سخنان خود، از طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های استان برشمرد و بیان کرد: آموزه‌های اسلامی تاکید بسیاری بر توسعه اقتصادی دارد و به همین دلیل علمای دین و روحانیت وظیفه دارند که در این زمینه نقش آفرینی کنند.

رزم حسینی با بیان اینکه در سایه امنیت و اقتصاد می‌توان عبادت کرد، افزود: مقام معظم رهبری از سال ۸۷ به بعد هوشمندانه نامگذاری سال‌ها را به موضوعات مرتبط با تولید، کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی اختصاص دادند.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاران و کارآفرینان به عنوان مجاهدان اقتصادی زالوصفت و غارت گر نیستند، اظهار کرد: عدم انسجام ارکان اصلی حکومت اعم از دانشگاه، صنعت و حکومت مانع پیشرفت و توسعه اقتصادی است و در صورت ایجاد انسجام، قطعا شاهد پیشرفت و توسعه خواهیم بود.

وی افزود: در ۴۰ سال گذشته چالش‌های بسیاری داشته ایم که یکی از آن‌ها تمرکزگرایی بوده است؛ در تمامی دولت‌های بعد از انقلاب اسلامی تمرکزگرایی افزایش یافته و اختیارات استانداران از ابتدای انقلاب تا به امروز در هر دوره‌ای به حداقل رسیده است.

وی اضافه کرد: برخی تصور می‌کنند که ما به دلیل اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی طرفدار ثروتمدان و نظام سرمایه داری هستیم درحالی که این طور نیست و تلاش ما بر این است که از ظرفیت آن‌ها برای توانمندسازی مردم استفاده کنیم.

رزم حسینی با بیان اینکه در دهه پنجم انقلاب اسلامی باید مدیریت کشور با شرکت‌های توسعه گرا انجام گیرد، گفت: اگر همه بخش‌های حاکمیتی همدل شوند، قطعا می‌توان گام‌های جدی در مسیر توسعه و پیشرفت استان برداشت.

وی افزود: در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، خراسان رضوی مطابق حوزه‌های انتخابیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ۱۲ منطقه تقسیم بندی شده است و تا به امروز ۵۰ شرکت توسعه گرا به عنوان معین‌های اقتصاد مقاومتی انتخاب شده اند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی فزاینده است، اظهار کرد: خراسان رضوی رتبه نخست آسیب‌های اجتماعی در کشور را داراست؛ چرا با وجود ظرفیت‌های متعدد فرهنگی و معنوی، باید با چنین معضلی مواجه باشیم؟
رزم حسینی گفت: مقابله با بحران کم آبی جزو برنامه‌های اولویت دار استان به شمار می‌رود و دانشگاه‌ها می‌توانند در زمینه انتقال آب، اقتصاد آب، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی به حوزه‌های اجرایی کمک کنند.

وی با بیان اینکه برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد هم برنامه‌های جدی در دستورکار قرار دارد، ابراز کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه نخستین گام کالبدی برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد برداشته شده و ۶۶ دفتر تسهیل گری در ۶۶ محله تا سه ماه آینده توسط مدیریت شهری راه اندازی و از سوی دیگر غربالگری دقیق افراد ساکن در حاشیه شهر انجام خواهد گرفت.
ارسال نظرات